Ağacın yıktığı duvar, polis ve bekçinin üzerine devrildi! 1 şehit, 1 yaralı

Hatay'ın Antakya ilçesinde, valilik konutu yakınındaki bir çınar ağacının üzerine düştüğü duvar, orada bulunan bir polis memuru ve bir bekçinin üzerine devrildi. Ağır yaralanan polis ve bekçi hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Ağacın yıktığı duvar, polis ve bekçinin üzerine devrildi! 1 şehit, 1 yaralı

Olay, akşam saatlerinde ilçedeki valilik konutu civarında meydan geldi. İddiaya göre, bölgede bulunan bir çınar ağacı, devrilip, duvarın üzerine düştü. Ağacın düşmesinin etkisiyle duvar da orada bulunan bir polis ve bir bekçinin üzerine devrildi. Duvarın altında kalarak ağır yaralanan bekçi ve polis, ambulansla havalimanına, oradan da havayolu ile çevre ildeki bir hastaneye kaldırıldı.

Ağacın yıktığı duvar, polis ve bekçinin üzerine devrildi! 1 şehit, 1 yaralı

POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

Hatay'ın Antakya ilçesinde, ağacın yıktığı duvarın altında kalıp ağır yaralanan polis memuru Muhammet Tarakçı, tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehit polisin acı haberini Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Türk Polis Teşkilatı'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla duyurdu. Yaralı bekçinin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Ağacın yıktığı duvar, polis ve bekçinin üzerine devrildi! 1 şehit, 1 yaralı - Resim : 2

ŞEHİDİN ACI HABERİ AİLESİNE ULAŞTI

Hatay'ın Antakya ilçesinde, çınar ağacının üzerine düşüp yıktığı duvarın altında kalıp, ağır yaralanan polis memuru Muhammet Tarakçı (29) kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Ağacın yıktığı duvar, polis ve bekçinin üzerine devrildi! 1 şehit, 1 yaralı - Resim : 3

Şehidin acı haberi memleketi Rize'deki ailesine ulaştı. Tarakçı'nın, deprem sonrası Ankara'dan deprem bölgesine geçici olarak görevlendirildiği belirtildi. Şehit polisin, yarın memleketinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin