Afife Tiyatro Ödülü yeni heykelciğini arıyor

Bu sene 20'ncisi düzenlenecek olan Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri'nde ödül heykelciği değişiyor.

Google Haberlere Abone ol
Afife Tiyatro Ödülü yeni heykelciğini arıyor

Tiyatro alanındaki en prestijli ödül olan Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri 20'nci yılında ödül heykelciğini yenilemek üzere bir yarışma açtı.



Afife Tiyatro Ödülleri'nin 20. yıl kutlamaları kapsamında, ödül heykelciğinin değiştirilmesine karar verildi. Yeni heykelcik, Türkiye genelinde düzenlenen bir yarışma ile belirlenecek.



Jürisi Mimar Sinan Üniversitesi Heykel Bölüm Başkanı Prof. Vedat Somay başkanlığında, Mimar Sinan Üniversitesi Heykel BölümBaşkan Yardımcısı Prof. Neslihan Pala, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Müdürü Prof. Nilüfer Ergin, akademisyen ve heykeltıraş Prof. Rahmi Aksungur ve Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri İcra Kurulu Başkanı Salih Başağa’dan oluşan yarışma, tüm heykel sanatçılarına ve öğrencilerine açık. Birinci olan heykelcik, bundan sonra yapılacak Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödül törenlerinde, tiyatro dünyasının en iyilerine verilecek. Yarışmanın birincisi 50 bin TL, ikincisi 30 bin TL, üçüncüsü ise 20 bin TL para ödülü alacak. Yarışmaya başvuru için son tarih 16 Kasım 2015. Sonuçlar ise 5 Şubat 2016 tarihinde açıklanacak.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin