AFAD'dan peş peşe yağış uyarısı! AFAD il il uyardı...

Kastamonu'da etkili olan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle vatandaşlar, zor anlar yaşandı. Sağanağın günlük hayatı felç ettiği kentte bir binanın çatısından uçarak otomobilin üzerine düşen parçalar nedeniyle 3 kişi yaralandı. Bartın'ı da sel vurdu. Selde birçok ev ve iş yerini su bastı. AFAD Bartın ve Kastamonu ile ilgili açıklama yaparken yarın etkili olması beklenen sağanak yağışlar nedeniyle Rize ve Artvin için 'Turuncu' uyarı yayımladı.

Google Haberlere Abone ol
AFAD'dan peş peşe yağış uyarısı! AFAD il il uyardı...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD), Kastamonu ve Bartın'da etkili olan sağanak ile ilgili açıklama yapıldı.

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Bugün Kastamonu ve Bartın'da meydana gelen yağışlar nedeniyle bazı bölgelerdeki ev ve işyerlerinde su baskınları yaşanmış olup; AFAD, belediye ve il özel idaresi ekiplerinin çalışmaları devam etmektedir. Yağışlardan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" ifadeleri kaydedildi.

 TURUNCU KODLU UYARI

AFAD, yarın etkili olması beklenen yağışlar nedeniyle Rize ve Artvin için 'Turuncu' uyarı yapıldı.

AFAD tarafından yapılan açıklamada, "Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, yarın özellikle öğle saatlerinde etkili olması beklenen yağışlar nedeniyle Rize ve Artvin illerimiz için Turuncu uyarı yapılmıştır. Vatandaşlarımızın yağışlar nedeniyle dikkatli ve tedbirli olmasını önemle hatırlatıyoruz" denildi.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin