AFAD bu haritayı paylaştı ve rakamı açıkladı: 24 bin 927. 6 Şubat-6 Nisan arasında 24 bin 927 deprem

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında bölgede artçı ve yeni depremler olmaya devam ediyor. Bununla ilgili son rakamları AFAD duyurdu....

Google Haberlere Abone ol
AFAD bu haritayı paylaştı ve rakamı açıkladı: 24 bin 927. 6 Şubat-6 Nisan arasında 24 bin 927 deprem

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem yaşanmış ve dehrem 10 ili birden etkilemişti. 

Hayatını kaybedenlerle ilgili son bilgiyi veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Maraş ve Hatay merkezli depremlerde can kaybının arttığını duyurdu.

CNN Türk televizyonuna konuşan İçişleri Bakanı "Can kaybı 50 bin 399'a yükseldi. Bin 120 kimliksiz var. Bunların birbiriyle eşleşecek olanlar var eşleşmeyecekler var. Adli tıp çalışıyor. Vefat az açıklanıyor sözleri spekülasyon, kimliklendirme sürüyor, sayı güncellenebilir" demişti.

Depremin yaraları hala sarılmaya çalışılırken, bölgede artçı ve yeni depremler de olmaya devam ediyor.

AFAD bugün yaptığı son açıklamada istetiskleri paylaştı ve 6 Şubat'tan 6 Nisan'a kadar 24 bin 927 depremin meydana gelidğini duyurdu.

AFAD hesabından yapılan açıklamada ise bir fotoğraf verildi ve "#Kahramanmaraş #Pazarcık #Elbistan Depremlerinden sonra 06 Şubat - 06 Nisan arası 24 bin 927 deprem meydana gelmiştir. Ülkemiz ve yakın çevresindeki deprem aktivitesi AFAD Başkanlığı tarafından 7 gün / 24 saat takip edilmektedir." denildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin