AFAD, AKOM, Valilik ve İBB uyarmıştı. İstanbul'da beklenen kuvvetli sağanak yağış başladı: Sabah saatlerinde başladı, vatandaşlar zor anlar yaşıyor

İstanbul'da Meteoroloji başta olmak üzere AFAD, AKOM, İstanbul Valiliği ile İBB'nin uyarıları sonrası hafta sonu beklenen yağış sabaha karşı başladı. Taksim İstiklal Caddesi’nde yağışa yakalanan vatandaşların şemsiye ve montlarıyla korunmaya çalıştığı ve koşarak kaçtığı anlar kameraya yansıdı. Trafikte zor anlar yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
AFAD, AKOM, Valilik ve İBB uyarmıştı. İstanbul'da beklenen kuvvetli sağanak yağış başladı: Sabah saatlerinde başladı, vatandaşlar zor anlar yaşıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hafta sonu için uyarısını verdiği yağış İstanbul'da sabah sabah saatlerinde etkili oldu. Taksim İstiklal Caddesi’nde bulunan vatandaşların yağışa yakalandığı anlar görüntülendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ve Valiliğin uyarılarının ardından İstanbul'da sağanak yağış sabahın erken saatlerinde yağmaya başladı. Taksim İstiklal Caddesi’nde yağışa yakalanan vatandaşların şemsiye ve montlarıyla korunmaya çalıştığı ve koşarak kaçtığı anlar kameraya yansıdı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hafta sonu için yaptığı fırtına ve yağış uyarısının ardından sabah saatlerinde başlayan yağışın günün ilerleyen saatlerinde de devam etmesi bekleniyor.

BUDO SEFERLERİ İPTAL

Marmara Bölgesini etkisi altına alan elverişsiz hava şartları sebebiyle BUDO, bugün yapacakları tüm seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
Bursa Deniz Otobüsleri'nde (BUDO) iptal edilen seferler şu şekilde:
"08.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 08.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya), saat 09.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), saat 09.30 Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas), 10.00 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve saat 10.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya), 13.30 Bursa (Mudanya)- İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 14.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)- Bursa (Mudanya), 14.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)- Armutlu (İhlas), 15.25 Armutlu (İhlas)- Bursa (Mudanya), 16.45 Bursa (Mudanya)- İstanbul (Eminönü/Sirkeci),17.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)- Bursa (Mudanya), 19.15 Bursa (Mudanya)- İstanbul (Eminönü/Sirkeci),19.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)- Bursa (Mudanya)"

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin