Advertising Age Türkiye’de!

Reklam ve pazarlama yayını Advertising Age, Nisan ayından itibaren MediaCat ile birlikte okurlara ulaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Advertising Age Türkiye’de!

Geçtiğimiz Mayıs ayından bu yana, reklam ve pazarlama yayını Advertising Age ile içerik işbirliği yapan MediaCat, şimdi bu işbirliğini bir adım ileri taşıyor. Advertising Age, bundan sonra her ay MediaCat dergisiyle birlikte Türkçe olarak okurlara ulaşacak.



MediaCat, Advertising Age ve Creativity gibi reklam ve pazarlama dünyasının önemli yayınlarını bünyesinde bulunduran Crain Communications ile geçtiğimiz yıl kapsamlı bir işbirliği anlaşması imzalamıştı. Bu işbirliği çerçevesinde geçtiğimiz Mayıs ayından bu yana Advertising Age ve Creativity yayınlarının içeriğini sayfalarına taşıyarak, Türkiye pazarlama iletişimi sektörüyle paylaşan MediaCat, bu uluslararası yayınlara içerik katkısında da bulunuyordu. Yeni işbirliği çerçevesinde ise MediaCat, haftalık olarak yayınlanan Advertising Age ile aylık olarak yayınlanan Creativity dergisinin yanı sıra, bu iki yayının web sitelerinde yer alan içeriklerden Türkiye pazarlama iletişimi sektörünü de yakından ilgilendiren başlıkları seçmeye ve bu seçkiyi Advertising Age markası altında ayrı bir dergi olarak okurlarına sunmaya başladı. Yeni dergi pazarlama, reklam, medya ve iletişimle ilgilenen tüm profesyonellere, global pazarlama iletişimi endüstrisindeki büyük resmi görmelerine imkan sağlayacak bir kaynak sunuyor.



Derginin ilk sayısında Advertising Age ve Creativity’den derlenen birçok ilginç haber, dosya, analiz, yorum ve söyleşiye yer veriliyor. Öne çıkan başlıklardan bazıları şöyle… 



Misyon temelli pazarlama devri kapanıyor mu? 



Toplumsal ve insani bir meseleyi sahiplenme ve iletişim çalışmalarının merkezine bu meseleyi yerleştirme şeklinde işleyen misyon temelli pazarlamanın devri kapanıyor mu?’ Advertising Age Yayın Yönetmeni Rance Crain kapandığını iddia ediyor ama TBWA ve Edelman’ın konuyla ilgili araştırmaları başka veriler sunuyor.



Facebook’un yeni tasarımı markalar için ne ifade ediyor?



Facebook, geçtiğimiz günlerde yeni arayüzünü tanıttı. Facebook’un yeni tasarımı markalar için neden önemli? Markaları olumlu ve olumsuz etkileyecek yenilikler neler? Facebook’a hashtag uygulaması gelirse reklamverenler bundan nasıl etkilenecek? Yanıtlar bu dosyada. 



Markalı içerik bilmecesini çözmek



İçerik pazarlamasına ayrılan bütçeler her geçen gün artıyor ancak reklamverenlerin bu yönteme dair soru işaretleri tümüyle giderilmiş değil. Advertising Age, 600 marka ile görüştüğü kapsamlı bir araştırma ile, reklamverenlerin markalı içerik oluşturmadaki tercihleri, problemleri ve çözüm yollarına ilişkin ipuçları sunuyor.



Dijitalde fark yaratan 10 isim



Başarılı işleriyle dijital dünyaya yön verenler kim? Geleceğin medya ve pazarlama sektörünü şekillendirecek dijital atılımlar neler? Advertising Age, dijital dünyanın en yenilikçi insanları, şirketleri, markaları ve ürünlerinden oluşan 10 maddelik bir liste hazırladı.



‘Büyük data’ hakkındaki acı gerçek



Markalar ve medyacılar, data toplayarak tüketicilerle olan bağlarını mükemmelleştirmenin hayallerini kuruyorlar ancak tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek esas yararlı bilgiler, veri depolarında çürümeye terk edilmiş durumda.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin