'Adrese teslim komedi' dizisi başlıyor!

atv'nin yeni dizisi 'Aldırma Gönül'ün ilk bölümünde neler olacak?

Google Haberlere Abone ol
'Adrese teslim komedi' dizisi başlıyor!

Kanalda yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı, başrollerinde Şahin Irmak, Tülin Özen, Yeşim Ceren Bozoğlu, Çağlar Çorumlu, Nadir Sarıbacak, Bülent Seyran, Asena Tuğal, Meltem Yılmazkaya, İlke Solmaz Ayşenil Şamlıoğlu, Ulvi Alacakaptan'ın yer aldığı komedi dizisi 'Aldırma Gönül' 4 Temmuz'da ilk bölümüyle ekrana gelecek. 



Dizinin 1. bölümünde, delikanlılığından ödün vermeyen kargo kamyonu şoförü Mahir (Şahin Irmak) ile onun güzel ve akıllı karısı Gönül’ün (Tülin Özen)  sıradan hayatları, astsubay emeklisi huysuz babası Cabbar’ın aniden evlerine yerleşmesiyle değişecek ve hatta çekilmez olacaktır. 



Karısının ölümünden sonra, Gönül’ün bütün ısrarlı çabalarına rağmen beraber yaşama teklifine karşı çıkan Cabbar, yanlışlıkla kendi evini yakınca mecburen kızının evine yerleşecektir. Damadı Mahir ile başından beri hiç anlaşamayan Cabbar, evin düzenini alt üst edecektir. Üstelik Mahir’in yanına küçük kızı Nefise’yi de alacaktır. Mahir’in hobi odasına yerleşen Cabbar ve Mahir’in çekişmeli mücadelesi daha yeni başlamıştır.  



'Aldırma Gönül' 4 Temmuz saat 20.00'de atv'de yayınlanacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin