Adnan Oktar'la ilgili bomba iddia: Şantaj kasetlerinin hiçbiri bulunmadı

11 Temmuz 2018'de Adnan Oktar ve beraberindeki 176 kişi gözaltına alındı. Adnan Oktar suç örgütüyle ilgili ortaya çıkan gerçekler kan dondurucuydu. Yıllarca insanları mağdur eden bu örgüte neden bunca zaman sonra operasyon yapıldığını gazeteci Emrullah Erdinç açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Adnan Oktar'la ilgili bomba iddia: Şantaj kasetlerinin hiçbiri bulunmadı

Adnan Oktar suç örgütüne 2018 yılında operasyon düzenlendi. Suç örgütünün lideri Adnan Oktar, 8 bin 658 yıl hapisle cezalandırıldı.

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen bu örgütle ilgili gazeteci Emrullah Erdinç'ten duyanları şoke edecek bir iddia geldi.

Katarsis X-tra'da uzman klinik psikolog Gökhan Çınar'ın sorularını yanıtlayan Erdinç, örgütünün çok tehlikeli olduğunu söyledi.

Erdinç, Çınar'ın, "Adnan Oktar suç örgütü, insanların hayatlarını karatmaya bu kadar yıl devam etti. Ne oldu da durdurulmadı?" sorusunu şöyle yanıtladı: Şantaj kasetlerinin hiçbiri, ana kasetlerin hiçbiri bulunmadı. Bir kısmı 99 operasyonunda İstanbul'da bulundu ama ana görüntülerin hepsi yurt dışında. İki GMS şebekesine sızmış bir Adnan Oktar vardı, CIA'nin kullandığı lazerli dinlemeler vardı Adnan Oktar örgütünün elinde. Bunları kullanarak hem yargı içinde hem de siyaset içindeki insanlara şantaj yaptılar."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin