Adnan Bulut KRT ve Tele 1'e operasyon çekildiğini iddia etti

KRT TV Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bulut, KRT ve Tele 1 televizyonlarına operasyon çekildiğini öne sürdü. Bulut, açıklamasında Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ile "işin peşindeyiz” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Adnan Bulut KRT ve Tele 1'e operasyon çekildiğini iddia etti

KRT TV Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bulut kendisine ait sosyal medya hesabından televizyon reytingleri hakkında paylaşımlarda bulundu. Adnan Bulut, paylaşımında KRT ve Tele 1'in reytinglerinin doğru yansıtılmadığını savunarak, "İktidara yanlamış bir tv kanalı bir haftada izlenme oranını yüzde 1000 (yanlış okumadınız bin) artırıyor. Bizim gündem yaratan, tartışılan programımız 0 (sıfır) izleniyor. Bunu izah edemezsiniz. İpliğinizi pazara çıkaracağız" dedi.

Bulut'un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:

“TV izlenme ölçümleri üzerinden Türkiye’ye operasyon çekiliyor. Bu operasyon KRT ve Tele1’i hedef alan hem ticari hem siyasi bir çalışmanın sonucu. Bizi yıpratarak, yaşayamaz hale getirerek Türkiye’de istedikleri gibi at oynatacaklarını sanıyorlar. Merdan Yanardağ ile işin peşindeyiz.”

“İktidara yanlamış bir tv kanalı bir haftada izlenme oranını yüzde 1000 (yanlış okumadınız bin) artırıyor. Bizim gündem yaratan, tartışılan programımız 0 (sıfır) izleniyor. Bunu izah edemezsiniz. İpliğinizi pazara çıkaracağız.”

 

Adnan Bulut KRT ve Tele 1'e operasyon çekildiğini iddia etti

 KRT TV Genel Müdürü, gazeteci Adnan Bulut'un reyting ölçümleri ile ilgili iddialarını gazeteci Uğur Dündar, Zafer Arapkirli'nin MedyaTerapi programına bağlanıp değerlendirdi.

''REYTİNG VERENLER YANILTILIYOR''

Dündar, '' Uzun süredir toplumsal mühendislik çalışması yapılarak algı operasyonu yoluyla seyircinin bazı kanalları seyretmediği, bazı kanallara ise çok büyük teveccüh gösterdiği yönünde algı yaratılmaya çalışılıyor. Ben bunun seçimlere dönük siyasi çalışma olduğu kanısındayım. Bunlar birer iddia veya hissiyat. Burada gerçeği yansıtmayan reytingler nedeniyle reklam verenlerde yanıltılıyor, ekran başındaki seyircide bu yanılgının hedeflerinden biri haline getiriliyor'' dedi.

Adnan Bulut KRT ve Tele 1'e operasyon çekildiğini iddia etti - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin