Adliyede intihar eden şahıs ünlü yazarın eşi çıktı!

Ünlü yazar Seray Şahiner'in kocası Adalet Sarayı'nda intihar etti.

Google Haberlere Abone ol
Adliyede intihar eden şahıs ünlü yazarın eşi çıktı!

İstanbul Adalet Sarayı’nın 7’nci katıdan atlayarak intihar eden şahsın, yazar Seray Şahiner’in eşi olduğu öğrenildi.



İstanbul Adalet Sarayı’nda alkollü araç kullanmaktan dolayı 4 ay 5 gün ceza aldıktan sonra intihar eden İbrahim Özkan’ın yazar Seray Şahiner ile yaklaşık 2 ay önce evlendiği öğrenildi.



35 yaşındaki İbrahim Özkan, bugün öğle saatlerinde İstanbul Adalet Sarayı'nda  4. kattta bulunan İstanbul 56. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmasına girdi.



'Alkollü araç kullanarak trafik güvenliğini tehlikeye atmak' suçundan 4 ay 5 gün hapis cezasına çarptırılan ve hakkındaki hükmün açıklanması geri bırakılan Özkan, daha sonra 7. kata çıkarak Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nin önüne geldi.



Görgü tanıklarından elde edilen bilgiye göre, bir süre duruşma listesini inceleyen Özkan daha sonra aşağı atladı. Adliyenin -3. katındaki atrium alanına düşen İbrahim Özkan, adliyede yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.



Özkan hastanede yaşamını yitirdi. İncelemelerde Özkan'ın, yazar Seray Şahiner'in eşi olduğunu anlaşıldı.



Seray Şahiner kimdir?



1984 yılında Bursa'da doğan Seray Şahiner, İstanbul'da büyümüştür. İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olmuştur. Ardından Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden sinema anadalı yüksek lisans derecesi almıştır.



'Aylık Paldır Kültür Dergisi' ve 'Birgün Gazetesi'nde çalışmıştır. Çeşitli işlerde çalışan Şahiner, 2006 yılında 'Varlık Dergisi'nin düzenlediği Yaşar Nabi Nayır Gençlik Ödülleri'nde 'Gelin Başı' isimli öykü dosyası 'Dikkate Değer' bulunmuştur.



Bir dönem Sırrı Süreyya Önder'e senaryo asistanlığı yapan Şahiner, 2008 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda sahnelenen 'Yedi Tepeli Aşk' oyununda 'Gelin Başı' kitabında yer alan öyküleri sahnelenmiştir. 2010-11 yıllarında 'Gelin Başı'ndaki öykülerden uyarlanan 'İadesiz Taahhütsüz' adlı oyun, Tiyatro Boyalıkuş tarafından sahnelendi. 2011'de ikinci öykü kitabı "Hanımların Dikkatine" Can Yayınları'nca yayımlandı. (İHA)



Adliyede intihar eden şahıs ünlü yazarın eşi çıktı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin