Adıyaman ve Gaziantep'e şehit ateşi düştü

Irak'ın Kuzey’inde yürütülen Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Demir'in ve Piyade Sözleşmeli Er Eyüp Uğurlu’nun acı haberleri, Adıyaman ve Gaziantep'teki baba evlerine ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
Adıyaman ve Gaziantep'e şehit ateşi düştü

Irak'ın Kuzey’inde yürütülen Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Demir'in (21) acı haberi Adıyaman'ın Besni ilçesindeki baba evine ulaştı.

Irak’ın Kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Herakatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen taciz ateşi sırasında Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Demir şehit oldu. Şehit Mehmet Demir’in acı haberi akşam saatlerinde Suvarlı Beldesi’ndeki baba evine ulaştı. Şehidin baba ocağına Türk bayrağı asılırken, yakınları taziyeye geldi. Bekar ve 4 kardeşin en büyüğü olan Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Demir’in cenaze töreni ile ilgili daha sonra açıklama yapılacağı öğrenildi.

Adıyaman ve Gaziantep'e şehit ateşi düştü

Irak’ın Kuzey’inde yürütülen Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Eyüp Uğurlu’nun (25) acı haberi Gaziantep’teki baba evine ulaştı.

Irak'ın Kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesinde BTÖ mensuplarınca gerçekleştirilen silahlı saldırıda Piyade Sözleşmeli Er Eyüp Uğurlu şehit düştü. Şehit Eyüp Uğurlu’nun acı haberi, akşam saatlerinde Seyrantepe Mahallesi’ndeki baba evine ulaştı. Şehit haberini alan baba Cemal Uğurlu ve aile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin ailesinin yaşadığı binaya Türk byrakları asıldı.

Bekar ve 8 kardeşi olduğu öğrenilen Piyade Sözleşmeli Er Eyüp Uğurlu’nun küçük yaşta annesini kaybettiği öğrenildi. Şehidin cenazesi yarın Gaziantep’te düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Adıyaman ve Gaziantep'e şehit ateşi düştü - Resim : 2

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin