Adımlar dergisi önünde maskeli açıklama!

Adımlar Dergisi Platformu adını veren bir grup, patlamanın olduğu binanın önünde basın açıklaması yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Adımlar dergisi önünde maskeli açıklama!

Adımlar Dergisi'ndeki patlamanın ardından yaşamını yitiren Ünsal Zor toprağa verildi. Zor'un defnedilmesinin ardından kendilerine Adımlar Dergisi Platformu adını veren bir grup, patlamanın olduğu binanın önünde basın açıklaması yaptı.



Patlamanın ardından tahrip olan dergi merkezine çıkan 2 kişi maske takıp, 3 hilalli mavi bayrak açtı. Aşağıda da kalabalık bir grup açıklamaya destek verdi. Açıklamada, "Gönüldaşımız bu binada, işgalci batı emperyalizmi ve onun işbirlikçilerine karşı tuttuğumuz mevzide şehit olmuştur" delinerek şu ifadeler kullanıldı:



"Bizim açımızdan bu saldırı, kesinlikle sürpriz değil. Aksine kolladığımız ve beklediğimiz bir karşılıktı. Ortaya çıkan tahribattan anlıyoruz ki, saldırganlar bütün gönüldaşlarımızı öldürmek istemişler. Saldırının biçimine bakıldığında istihbarat örgütlerinin işi olduğu bizim için kesinlik belirtmektedir. Dini, siyaseti, ideolojisi ne olursa olsun bu vatan bizim. Biz Müslüman'ız. İşbirlikçileri muhakkak kovacağız."



Açıklama sırasında Adımlar Dergisi taşıyan kalabalık, sık sık, "Yaşasın başyücelik devleti mücadelemiz. Batıcılar Batı'ya tüm iktidar İslam'a,Yaşasın Kumandan Mirzabeyoğlu" sloganları attı. Basın açıklaması yapıldığı sırada yoldan geçen bir sürücü ile çevredekiler arasında trafik tartışması yaşandı. Yaşanan tartışma araya girenler tarafından kavgaya dönüşmeden önlendi. (DHA)

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin