adidas'a yeni marka elçisi

Futbol dünyasının tanınmış ismi Pep Guardiola, adidas’ın kampanya sözcüsü oldu.

Google Haberlere Abone ol
adidas'a yeni marka elçisi

Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, adidas’ın marka elçisi oldu. Daha önce Barselona ve İspanya milli takımlarında orta saha oyuncusu olarak görev alan ve halen futbolun en iyi teknik direktörlerinden biri olan Guardiola, kariyeri boyunca futbol dünyasının en gözde isimlerinden biri olarak görüldü.



Pep Guardiola Avrupa’da yaklaşmakta olan sezon boyunca devam edecek olan, adidas UEFA Şampiyonlar Ligi kampanyası Gamedayplus’un yüzü olacak. Bir kez futbolcu, iki kez de teknik direktör olarak UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Guardiola, kısa bir süre önce en son UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Bayern Münih’e katıldı.



Pep Guardiola, adidas’ın marka elçisi olması ile ilgili olarak şunları söyledi: “adidas’ın  marka elçilerinden biri olmaktan gurur duyuyorum. adidas hem olağanüstü bir mirasa sahip hem de futbolun en ileri noktasında olmanın gururunu yaşıyor, bu iki nitelik bende hayranlık uyandırıyor. Yaklaşmakta olan UEFA Şampiyonlar Ligi kampanyalarının sözcülüğünü yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin