ADEM GÜRSES FATİH ALTAYLI'NIN İDDİALARINA CEVAP VERDİ

'Star soyuldu mu' başlığıyla kaleme aldığı yazısında Mehmet Ali Erbil'e 1 milyon dolar ödendiğini öne süren Hürriyet yazarı Fatih Altaylı'ya, Star Medya Grup eski Başkanı Adem Gürses, Medyatava'ta gönderdiği e-maille cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
ADEM GÜRSES FATİH ALTAYLI'NIN İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Adem Gürses?ten açıklama:

Fatih Altaylı, Hürriyet Gazetesinde yayınlanan 'Star Soyuldu mu?' başlıklı yazısında, Star Medya Grubu yönetiminde bulunduğum dönem hakkında asılsız iddialarda bulunmaktadır:

1-Yazıda iddia edildiği gibi Mehmet Ali Erbil'e 1 milyon dolar ödenmemiştir.
2-Bu programın yapımı için yapımcı firmaya günlük 60 milyar ödendiği, oysa benzer programların başka kanallarda 15-20 milyar liraya kotarıldığı yine yazıda iddia edilmektedir. Star'da da, söz konusu program için iddia edildiği gibi günlük 60 değil bunun yaklaşık 4 te 1'i kadar bir rakkama yapılmıştır. Yani Fatih Altaylı'nın söylediği piyasa raiclerinin altındadır.
3-Ayrıca bu işlemler TMSF'nin bilgisi dahilinde yapılmıştır.
4-Fatih Altaylı'nın TMSF Başkanı Ahmet Ertürk?e dayandırdığı sözlerinde söylenmiş olacağına ihtimal vermem. Çünkü devletin çok ciddi bir kurumunun başkanının bir gazeteciyle dedikodu mahiyetli bir görüşme yapacağını düşünemem. Konunun kendisi tarafından da tekzip edileceğini umuyorum.

Hürriyet gibi ciddi ve büyük bir gazetenin kamuoyuna deklare ettikleri etik kurallara hiç bir şekilde uymayan asılsız dedikoduları yayınlayabilmeleri ayrıca hayret verici ve düşündürücüdür. Konu ile ilgili hukuki girişimler yapılacaktır.
Adem GÜRSES

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin