Adele, Angelina ve Brad ayrılığı hakkında konuştu

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, New York Madison Square Garden’da verdiği konserini Angelina Jolie ve Brad Pitt’e adadı.

Google Haberlere Abone ol
Adele, Angelina ve Brad ayrılığı hakkında konuştu

Hürriyet'te yer alan habere göre, Dünyaca ünlü şarkıcı AdeleBrad Pitt ve Angelina Jolie ayrılığı haberini aldıktan sonra, New York'ta verdiği konserini ünlü çifte adadı. 



‘Bununla baş edelim: Brangelina ayrıldı! Dedikodan pek hazzetmem ve özel hayatın özel kalması gerektiğini düşünürüm ama sanırım bir dönem bitmiş gibi hissediyorum. Bu nedenle, bu akşamki konserimi onlara adıyorum. Gerçekten çok, çok üzücü. Bu sabahbu haberi aldım ve şok oldum’ dedi.



GEORGE CLOONEY: 'BUNDAN HABERİM YOKTU, ÇOK ÜZÜLDÜM'



Adele, Angelina ve Brad ayrılığı hakkında konuştu 




Ünlü çiftin en yakın arkadaşlarından aktör George Clooney de şok olduğunu söyledi: ‘Bundan haberim yoktu. Bir aile için ne üzücü haber. Bunu duyduğum için gerçekten çok üzüldüm.’



51 yaşındaki gazeteci Piers Morgan, ‘Donald Trump’ı suçluyorum’ derken, ünlü model Christine Teigen de ‘Brad ve Angelina. Bugün nasıl işe gideceğim?’ diye tweet’ledi. 



Boy George 'Brad ve Angelina açısından çok üzücü ama bu bizi ilgilendirmez' derken, ünlü aktrist Susan Sarandon da polis tarafından haksız yere vurularak öldürülen Terence Crutcher adlı siyah bir ABD vatandaşının adını etiket yaparak 'CNN'in önceliği' diye basını eleştirdi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin