Adaylık başvurusunu geri çeken Hakan Fidan, Twitter'ın diline dolandı!

Sosyal medya, milletvekili adaylığı başvurusunu geri çekip tekrar MİT'in başına dönen Hakan Fidan'ı konuşuyor! Peki, Twitter'a hangi mesajlar düştü?

Google Haberlere Abone ol
Adaylık başvurusunu geri çeken Hakan Fidan, Twitter'ın diline dolandı!

MİT müsteşarı Hakan Fidan, genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili olmak için görevinden istifa edip aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına sıcak bakmadığı Fidan'ın, aday olup olmayacağı da merak konusu olmuştu. Hakan Fidan'ın dün akşam itibariyle adaylık başvurusunu geri çekmesi ve yeniden MİT'in başına geçeceği haberleri, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.



Fidan'ın bu kararının ardından, sosyal paylaşım sitesi Twiter'a art arda mesaj yağdı. Twitter'da açılan #HakanFidan hashtag'i ise kısa sürede Trend Topics listesinde ilk sıraya oturdu.



Peki, Twitter bu olayı nasıl yorumladı? 



İşte, sosyal medyada Hakan Fidan yorumları:



 




Davutoğlu, Hakan Fidan için yiğittir, merttir sözünden dönmez demişti. Yaşananlara bakılınca vaziyet tam da öyle değil galiba?


— Baransu Başgan (@murtecibasgan) 10 Mart 2015



Son Dakika - Hakan Fidan: ''Bi şey sorucam, bu adaylık başvuru ücretini geri alma gibi bi durum... Neyse tamam...'' http://t.co/Gjoutb0lrE


— zaytung (@zaytung) 9 Mart 2015



#Hakan Fidan bir aylık AKP aday adaylığı "tatili" sonrası MİT'e geri dönmüş.. Hatırlayın.. Çok yoruldum diye istifa etmişti! Hayat ne rahat


— Sedef Kabas (@SedefKabas) 10 Mart 2015



Hakan Fidan İlişki durumu : Karmaşık


— Atilla Taş (@AtillaTasNet) 9 Mart 2015



4- Hakan Fidan bütün bu gelişmelerden sonra Milli İstihbarat Teşkilatı'nın değil, AKP'nin istihbarat kurumunun Müsteşarıdır.


— Muharrem İNCE (@vekilince) 9 Mart 2015



#HakanFidan için de zor durum. Artık devletin memuru degil #AKP'nin bir memuru gibi olacak. Böyle görünecek.


— fatih portakal (@fatihportakal) 9 Mart 2015



Hakan Fidan 2 saat önce adaydı, 1 saat önce adaylığını çekti, az önce MİT'in başına geçti. Bu ilişki fazla yürümez, ne istediğini bilmiyor.


— Odun Herif (@OdunHerif) 9 Mart 2015



Hakan Fidan, siyaseti zirvede bırakmanın haklı gururunu yaşıyor... Ayrıntılar az sonra...


— zaytung (@zaytungtv) 9 Mart 2015



Hakan Fidan'ın milletvekili adaylığı için teori üretmede zırvalıkları nirvana yapan gazeteciler acaba şimdi ne üretecekler


— Nedim Şener (@nedimsener2010) 9 Mart 2015



Hakan Fidan Davutoğlu'nun isteğiyle Aday olmuştu. Erdoğan'ın isteğiyle adaylığını çekiyorsa Davutoğlu kimin nesi oluyor?


— Emre Uslu (@EmreUslu) 9 Mart 2015



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hakan Fidan'ın adaylığına kırgın olduğunu biliyoruz.Peki şimdi Fidan hiç kırgın değil midir?Başka kimler kırgındır


— Deniz Ülke Arıboğan (@DenizUlke) 9 Mart 2015



Ekrana çıkan bütün yorumcular, HakanFidan'ın adaylığını geri çekmesine "Sürpriz değil" diyor. İyi de, niye kimse iki kelime yazmadı?


— asli aydintasbas (@asliaydintasbas) 9 Mart 2015



Hakan Fidan: "Kimse benim MİT'in başına tekrar geçmemi test etmeye kalkmasın..." pic.twitter.com/Ef8DES6aMc


— Zaytung (@zaytungresmi) 9 Mart 2015
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin