Aday gösterilmeyince hırslarını Twitter'dan çıkardılar...

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri'nde aday gösterilmeyen isimler tepkilerini Twitter'dan yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Aday gösterilmeyince hırslarını Twitter'dan çıkardılar...

AK Parti'nin 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri için YSK'ya verdiği aday listesinde yer alamayan popüler isimler, hayal kırıklığı yaşadı.



Eski CHP'li Savcı Sayan twitter'dan sitem ederken, gazeteci-yazar Muhsin Kızılkaya twitter hesabını kapattı. Son dönemdeki çıkışları nedeniyle AK Parti'den aday gösterilmesi beklenen İhsan Özkes ise CHP'den istifa ettiği 21 Temmuz'dan sonra paylaştığı tweet'lerini sildi.



Aday gösterilmeyince hırslarını Twitter'dan çıkardılar...

Sayan, Ak Parti yönetiminin kararına twitter hesabından tepki göstererek, "Halimi, emeğimi engelleyenleri Allah'a havale ediyorum. ALLAH VAR GAM YOK" şeklinde mesaj paylaştı.



 LİSTEYE GİREMEDİ, TWITTER HESABINI KAPATTI



Listelerin açıklanmasının ardından bir hayal kırıklığını da gazeteci-yazar Muhsin Kızılkaya yaşadı. 7 Haziran seçimlerinde Mersin'de AK Parti listesinden kendine yer bulan ve TBMM'ye giren Kızılkaya, bu kez aday gösterilmedi. Kızılkaya'nın, twitter hesabını kapattığı görüldü.



İHSAN ÖZKES O TWEET'LERİNİ SİLDİ



7 Haziran'da CHP İstanbul Milletvekili olarak TBMM'ye giren ve daha sonra partisinden istifa eden emekli müftü İhsan Özkes'in, son dönemde yaptığı açıklamalar nedeniyle AK Parti'den aday gösterilebileceği konuşuluyordu. Özkes'in ismi aday listesinde yer almadı. İhsan Özkes'in, CHP'den istifa ettiği 21 Temmuz'dan sonra paylaştığı tweet'leri sildiği görüldü.



HÜSEYİN YAYMAN LİSTE DIŞI



Vatan gazetesi köşe yazarlarından Hüseyin Yayman da liste dışı kaldı. Yayman, 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti İstanbul milletvekili seçilmişti. Hüseyin Yayman, 1 Kasım seçimleri için aday gösterilmedi.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin