Adana'da bir kişi eşiyle tartıştı. Tabancayla sokağa doğru rastgele ateş açtı. Bir kişi hayatını kaybetti

Adana'da Furkan Avcı adlı kişi, eşiyle tartıştı. Sokağa rastgele ateş açtı. Bir kişi, hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Adana'da bir kişi eşiyle tartıştı. Tabancayla sokağa doğru rastgele ateş açtı. Bir kişi hayatını kaybetti

Olay, 25 Kasım'da Seyhan ilçesi, Hurmalı Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre Furkan Avcı, nedeniyle tartıştığı eşi Özay Avcı'yı (22) darbetti. Avcı da annesini arayıp durumu anlattı. Kızının dövüldüğünü öğrenen Özgül Dikici (49), gelinini de yanına alarak damadının evine gitti.

Kayınvalidesinin eve geldiğini gören Furkan Avcı, tabancayla sokağa doğru rastgele ateş açtı. Tabancadan çıkan mermiler, bu sırada sokakta ekmek almaya giden Mahmut Yurgacı'nın karnına, Fitte Casın adlı kadının ise burnuna isabet etti.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Yurgacı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Casın'ın tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Furkan Avcı, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda, "Eşimle kavga ederken annesini çağırdığı için sinirlenip sokağa ateş ettim, pişmanım" dediği öğrenilen Avcı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Avcı, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. 

Kaynak: DHA
Etiketler adana
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin