Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella: Belhanda cezasını ödedi

Deprem felaketinden sonra ilk defa evinde Antalyaspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor’da teknik direktör Montella, ilk 10 hedeflerine ulaştıklarını ifade ederek, "Şimdi ikinci hedefimiz Avrupa'ya gitmek, bunun için her şeyimizi vereceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella: Belhanda cezasını ödedi

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Trabzonspor’a 4-1 mağlup olduktan sonra 6 Şubat'ta yaşanan depremin ardından ilk defa Adana’ya geldi.

Söz konusu maçın hazırlıklarını sürdüren mavi-lacivertlilerde antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Vincenzo Montella, "Son maçlarda hem beraberlikler aldık hem de mağlubiyet aldık. Aslında baktığınızda çok farklı şekilde gelişti 2 maçta. Ümraniye’ye karşı son dakikada bir beraberlik golü yedik, istenmedik bir şekilde. Trabzonspor’a baktığınızda 10 kişi kaldık 20 dakikadan itibaren ona rağmen rakipten daha fazla şut çektik'' dedi.

BELHANDA İTİRAFI

Belhanda hakkında da konuşan Montella, "Çok büyük bir hata ettiğini kendisini de biliyor, bunun farkında ama bunun cezasını ekonomik anlamda hayli hayli ödedi, hatta bizim beklediğimizden daha fazlasını ödedi. İnsanları değerlendirirken hayatımda şunu öğrendim; yaptığınız hatadan sonra verdiğiniz reaksiyon çok önemli. Bizim için geleceğimiz için önemli bir futbolcu, önemli bir takımımız bir parçası. Bizden neden eksik edelim" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin