Adana Demirspor maçı sonrası hakeme büyük tepki gösteren Ali Koç ligden çekilme gibi bir kararlarının olmadığını açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalırken maçı hakemi Ali Palabıyık'a Fenerbahçe cephesi büyük tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor maçı sonrası hakeme büyük tepki gösteren Ali Koç ligden çekilme gibi bir kararlarının olmadığını açıkladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Adana Demirspor maçında yaşananlar hakkında Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda çok önemli açıklamalarda bulundu.

Ligden çekilmek gibi bir niyetlerinin olmadığını söyleyen Ali Koç, ''Maça çıkıp 1 dakika kalıp sahadan ayrılmak, bu sezonu feda etmek demektir ama inanın geleceğimiz için çok önemli bir adımdır. Biz 'Kupa sizin, lig bizim' kafasını görmüş bir camiayız. Sonuna kadar savaşacak mıyız? Biz bunu oyladık dün. Bunu illa Konya maçında da yapmak zorunda değiliz. Böyle devam ederse, başka maçta da devam ederiz. Yönetim kurulumuzda maçlara çıkmama ya da lige devam etme kararını oylamaya sunduk. Yönetim kurulumuzda 11-3 oyla devam etme kararı çıktı. 3 oydan birini veren bendim, çünkü artık yeter. Siz bu camiayı ciddiye almıyorsunuz, yeri geliyor katlediyorsunuz, yeri geliyor ısıra ısıra yiyorsunuz'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin