Adana Demirspor 3-1 Rizespor MAÇ ÖZETİ

Süper Lig’in 5. haftasında Adana Demirspor, sahasında Çaykur Rizespor ’u 3-1 yenerek sezonun ilk galibiyetini aldı. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor 3-1 Rizespor MAÇ ÖZETİ

Adana Demirspor, sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup etti.

33’üncü dakikada penaltı kazanan Adana Demirspor’da topun başına Balotelli geçti. Balotelli düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı: 1-0.

40’ıncı dakikada Adana Demirspor’da Vergas’ın ara pasında çizgiye inen Ezeh, topu tekrardan Vergas’a verdi. Vergas, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-0.

53’üncü dakikada Çaykur Rizespor’da topla buluşan Boldrin, ceza sahası dışından düzgün plase ile meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-1.

66’ncı dakikada Adana Demirspor’da köşe vuruşunu kullanan Simon Deli kafa ile topu Bjarnason’un önüne indirdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Bjarnason, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 3-1.

Karşılaşma Adana Demirspor’un 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

MAÇ ÖZETİNİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, takımın sahadaki performansını çok beğendiğini söyleyerek, “Takımımız ilk 40 dakikada müthiş bir performans gösterdi. İlk yarının son dakikalarında takım biraz dağıldı. 2’nci yarı gol yedik ancak takımımızın duruşu ve oynadığı topu çok iyiydi. Biz o kadar gol kaçırdık ki biraz daha gol atabilirdik. O golleri atmamız gerekiyordu. Rakibimizi attıkları gol için tebrik ediyoruz” dedi.

BÜLENT UYGUN: RAKİBİMİZ HAKEDEREK KAZANDI

Adana Demirspor’un güçlü bir takım olduğunu söyleyen ve puan almak için deplasmana geldiğini söyleyen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Devre arasında taktik değiştirdik ve golü de bulduk. Rakibimiz hakkederek kazandı. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanacağız” diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin