Adana Demirspor 1-1 Beşiktaş MAÇ ÖZET İZLE

Süper Lig'de 25. haftanın kapanış mücadelesinde Adana Demirspor ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Alex Teixeira'nın golüyle 1-0 öne geçen Beşiktaş, 90+2'de gelen gole engel olamadı ve maç 1-1 sona erdi.

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor 1-1 Beşiktaş MAÇ ÖZET İZLE

Süper Lig'de Adana Demirspor ile Beşiktaş'ın mücadelesi 1-1 sona erdi. Alex Teixeira'nın golüyle 1-0 öne geçen Beşiktaş, 90+2'de Samet'in golüne engel olamadı ve maç 1-1 sona erdi.

Beşiktaş'ta Kerem Kalafat kasığında, Rıdvan Yılmaz da sağ arka adalesinde ağrı hissettiği için ikinci yarıda oyuna devam edemedi.

Adana Demirspor'un beraberlik golünü atan ve 1 golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilen Samet Akaydın, karşılaşma sonrası şu ifadeleri kullandı;

Galibiyeti hak ettik. Biz futbol oynamak istiyoruz sahada. Yere yatmıyoruz. Zaman geçirmiyoruz. Hakemle diyaloga giremiyorsun. Bize karşı üslubu çok kötüydü. Böyle olmaz! Son pozisyonu gol gördük. Hakem 'Mario Balotelli, kalecinin görüş açısını kapattı' dedi.

Genç futbolcu Yunus Akgün ise, "Futbol oyanamak istiyoruz, bize engel oluyorlar. Müthiş mücadele ettik. Elimizden kaçırdık diyebilirim. Biz de Beşiktaş da hafta içinde 120 dakika oynadık, neden yerde yatıyorlar anlamıyorum. Çok pozisyona girdik. Beşiktaş belki 2 kere geldi, 1 gol attı. Her pozisyonda yerdeydiler. Hakemler daha dikkatli olsun." ifadelerini kullandı.

ÖZET İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin