"Adaleti arayan bir adamın hikâyesi"

Bülent İnal'ın baş rolünü üstlendiği Tatar Ramazan dizisinin ikinci bölümü yıllar önce birbirinden ayrı düşmüş iki sevgilinin karşılaşması ile ekrana geldi.

Google Haberlere Abone ol
"Adaleti arayan bir adamın hikâyesi"

Adaleti arayan bir adamın hikâyesinin anlatıldığı, yıllar önce Kadir İnanır'ın canladırdığı Tatar Ramazan yeniden ekranlarda yerini aldı.



ATV ekranlarında her cuma saat 22.15'de yayınlanan baş rollerini Bülent İnal ve Türkan Yılmaz'ın üstlendiği dizide bu hafta yolları ayrı düşmüş iki sevgilinin buluşması konu edildi.



İşte Tatar Ramazan'ın cuma günü yayınlanan bölümünün özeti...



Yolları birbirinden ayrı düşmüş iki sevdalı, Tatar Ramazan ile Süreyya yıllar sonra karşılaştı. İki sevgilinin parmaklıklar ardında bir araya geldi. Tatar Ramazan’ın Ovacık cezaevine nakledildiğini duyan Süreyya, hislerine hakim olamadı ve onu ziyarete gitti. Yıllardır görmediği sevdalısını bir anda karşısında gören Tatar Ramazan’ın gözlerinden yaşlar süzüldü. İki eski sevgili, parmaklıklar ardında geçmişiyle yüzleşti. Ramazan’ın kendisine yazdığı mektupları annesinin ondan gizlediğini öğrenen Süreyya’nın dünyası basına yıkıldı. Süreyya, sevdiğinin yazdığı mektupları yıllar sonra okurken gözyaşlarına boğuldu.



Tatar Ramazan her cuma saat 22.15’de Atv'de yayınlanıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin