Adalet Bakanlığı önünde 'Yiğit polisler emir bekliyor' demişti: Kılıçdaroğlu'na Süleyman Soylu'dan yanıt geldi. "Önce hakaret et sonra göreve de..."

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu bugün Adalet Bakanlığı önünde yaptığı açıklamanın ardından Twitter hesabından, "Bu devlet ayağa kalksın! Yiğit polislerimiz operasyon için emir bekliyor" demişti. içişleri Bakanı Süleyman Soylu bu paylaşıma yanıt verdi. Verdiği yanıt epey dikkat çekti. Soylu açıklamasında," Türk Polisi'ne her fırsatta hakaret etrdından "Yiğit Polis göreve" de..." ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Adalet Bakanlığı önünde 'Yiğit polisler emir bekliyor' demişti: Kılıçdaroğlu'na Süleyman Soylu'dan yanıt geldi. "Önce hakaret et sonra göreve de..."

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün, istismar skandalı sonrası milletvekilleriyle Adalet Bakanlığı'na yürümüştü. Bakanlık önünde açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "İki yıldır bu meseleyi biliyoruz diyorlar. İki yıldır bu meseleyi biliyorsunuz da ne yaptınız? Sistematik bir tecavüz var ve iki yıldır bunu biliyorsunuz. Gıkınız bile çıkmıyor. Bereket versin gazeteciler var bu ülkede" demişti.

Ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Bu devlet ayağa kalksın! Yiğit polislerimiz operasyon için emir bekliyor" ifadelerini kullanmıştı.

"ÖNCE HAKARET ET SONRA GÖREVE ÇAĞIR"

Bu açıklamalara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yanıt gecikmedi.

Soylu Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin