Ada Masalı dizisinden yeni tanıtım

Star’ın yeni dizisi ‘Ada Masalı’nın yeni tanıtımı yayınlandı. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolünü paylaştığı Ay Yapım’ın yeni romantik yaz dizisi ‘Ada Masalı’, romantik hikayesi ve büyülü ada atmosferiyle dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Ada Masalı dizisinden yeni tanıtım

Ay Yapım’ın yeni yaz dizisi ‘Ada Masalı’nın tanıtımı yayınlandı. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı dizinin yayınlanan tanıtımında, şehir hayatını seven ‘Şehirden başka bir yerde yaşayamam, kendimi kaybedecek kadar da âşık olamam’ diyen Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile arazisini satmaya ikna etmeye geldiği doğma büyüme adalı olan Poyraz’ın (Alp Navruz) hikayesine dair ipuçları veriliyor.

Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi usta ve genç isimler birlikte yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken senaryosunu ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu kaleme alıyor.

‘Ada Masalı’, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı günü saat 20.00’de Star’da…

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin