Ada Masalı dizisinden bir tanıtım daha!

Star’ın yeni dizisi ‘Ada Masalı’ seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolünü paylaştığı Ay Yapım’ın romantik yaz dizisi ‘Ada Masalı’ndan yeni bir tanıtım yayınlandı. Çekimleri İzmir’de devam eden dizinin ekibi, masalsı bir aşk hikayesini izleyenlere aktarmak için gün sayıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ada Masalı dizisinden bir tanıtım daha!

Ay Yapım’ın yaz dizisi ‘Ada Masalı’ndan yeni bir tanıtım yayınlandı. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı dizinin yayınlanan tanıtımında; adaya iş sebebiyle gelen Haziran ile adalı Poyraz’ın hayatlarından kesitler sunulurken, aynı zamanda ikili arasında filizlenecek aşkın başlangıcı olan anlar da gözler önüne seriliyor. Bambaşka hayatlara ve zıt karakterlere sahip Haziran ve Poyraz’ın adada kesişen kaderlerini keyifli bir dille anlatacak olan ‘Ada Masalı’, seyirciyi evlerinden alıp sımsıcak bir yolculuğa çıkartacak.

‘ADA MASALI’NA BÜYÜK İLGİ

Merakla beklenen dizi, henüz yayına girmeden tanıtımlarıyla büyük ilgi görerek sosyal medyanın gündemine oturdu. Twitter’da saatlerce ‘TT’ (Trend Topic) listesinde yer alan ‘Ada Masalı’nın gördüğü büyük ilgi, diziye dair beklentileri iyice artırdı.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi usta ve genç isimler birlikte yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken senaryosunu ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu kaleme alıyor.

Tanıtım için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin