Acun Medya'dan 'uygunsuz görüntü' açıklaması

tv8'de ekrana gelen programla ilgili bir açıklama yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Acun Medya'dan 'uygunsuz görüntü' açıklaması

tv8'de ekrana gelen 'Ütopya' isimli programda yarışmacı Semih Öztürk'ün uygunsuz hareketlerde bulunduğu iddia edilmiş ve internette yayınlanan görüntüler 'Ütopya'da skandal' başlığı ile haber olmuştu.



Acun Medya, yarışmanın uygunsuz görüntülere sahne olduğu iddiasını şu açıklamasıyla yalanladı:



"‘ÜTOPYA’DA SKANDAL’ ve benzeri başlıklar ile ‘Ütopya’ adlı Programda yarışmacı Semih Öztürk’ün uygunsuz hareketlerde bulunduğu ve bu görüntülerinde televizyonda yayınlandığı yönünde yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. ŞİRKETİMİZİN YAPIMCISI OLDUĞU VE TV 8 TELEVİZYONUNDA YAYINLANAN ANILAN PROGRAMDA ASLA SÖYLENDİĞİ ŞEKİLDE BİR OLAY YAŞANMAMIŞ VE BÖYLE BİR GÖRÜNTÜ TELEVİZYONDA HİÇBİR ZAMAN YAYINLANMAMIŞTIR.



Herhangi bir inceleme yapılmadan ve gerçek olup olmadığı sorulmadan bu şekilde sansasyon yaratacak haberler yapılması ve yayılması şirketimizin ticari itibarına saldırı teşkil etmektedir.



Hukuka aykırı ve gerçek olmaya bu haberi hazırlayanlar hakkında hukuki süreç başlatılmıştır. Bu nedenle internet sitenizde yayınlanmakta olan bu asılsız haberlerin içerikten çıkarılmasını 5651 Sayılı Yasanın 9.md uyarınca talep ederiz.



ACUN MEDYA PRODÜKSİYON VE REKLAM HİZMETLERİ A.Ş."



İşte, iddialara neden olan o görüntüler:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin