Acun Ilıcalı'yı hedef alan El Kaide şüphelileri hakim karşısında

Acun Ilıcalı ve Adnan Oktar'ın evlerinin bulunduğu bölgede keşif yaptıkları belirtilen 12 El Kaide şüphelisi ile ilgili iddianame hazırlandı.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı'yı hedef alan El Kaide şüphelileri hakim karşısında

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın evinin bulunduğu bölgede keşif yaptığı öne sürülen 12 El Kaide şüphelisi hakkında iddianame hazırlandı. Şüphelilerin 15 yıldan 34 yıla kadar hapis cezası isteniyor.



Sanıkların Ilıcalı’nın iki ayrı evinde ve iş adresinde keşifler yaptığı belirtilen iddianamede bilgisayarlarda Ilıcalı’nın evi ve iş yerine ait fotoğrafların da olduğu anlatıldı. Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar’ın evine ait kroki ve fotoğraflarında olduğu bilgisayarlarda örgüt üyelerinin Koç Müzesi, 



İddianamede 7’si tutuklu 12 şüpheli hakkında "El Kaide terör örgütüne üye olmak, Patlayıcı madde bulundurmak, Resmi belgede sahtecilikö suçlarından 15 yıldan 34 yıla kadar hapis cezası istendi. Hazırlanan iddianame Başsavcı vekili Oktay Erdoğan’ın onayının ardından İstanbul 23.Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi. (DHA)



Acun Ilıcalı geçtiğimiz ay, çıkan haberler üzerine  sosyal medyadaki hesabından; ''Ben kadere inanan bir insanım, alnımıza ne yazıldıysa o yaşanır, emniyet teşkilatımıza teşekkür ederim, onlar gereğini yapacaktır'' diye yazmıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin