Acun Ilıcalı'ya dava şoku! Zorla getirilecek

Survivor'un eski yarışmasıyla mahkemelik olan Ilıcalı hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı.

Google Haberlere Abone ol
Acun  Ilıcalı'ya dava şoku! Zorla getirilecek

Ünlü yapımcı ve medya patronu Acun Alıcalı, Survivor'ın eski yarışmacılarından Taner Tarlacı’yı kendisine attığı bir mesaj üzerine mahkemeye vermişti. Ilıcalı, mahkemeye mazeretsiz gitmeyince hakkında ‘zorla getirme kararı’ çıkarıldı.



Survivor yarışmasında hareketleri ve tavırları ile dikkatleri üzerine çeken Taner Tarlacı’nın yarışma sonrasında ‘Şike yapıldı. Ofisinizi basarım’ mesajı üzerine Acun Ilıcalı, 'tehdit' suçundan dava açtı. 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açan Ilıcalı, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na verdiği ifadede Taner Tarlacı’nın “100 milyarı ödemediğiniz takdirde düşman olacağız. Yakanızı bırakmayacağım, bir gün delirir ofisinizi basarım. Bu kan davasına dönüştü" şeklinde tehdit mesajları yolladığını ifade etti.



Tarlacı ise verdiği ifadede "Adada 70 gün sakalımı kesmedim. Acun Ilıcalı finalde sakalımı kesmemi istedi. Ancak kabul etmedim. Yanında çalışan Esat, ‘kesersem 100 bin TL vereceklerini’ söyleyince sakalımı kestim. Acun Ilıcalı, sayemde bir tıraş köpüğü markasından 400 bin TL kazandı. Ancak ödeme yapılmayınca mesaj yolladım" diye konuştu.



Acun Ilıcalı'nın da katılacağı dava dava önümüzdeki günlerde İstanbul Adliyesi'nde görülecek. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin