Acun Ilıcalı'dan yeni atak! Hangi programların yayın haklarını satın aldı?

Kasım ayında tv8'i satın alan televizyoncu, atılımlarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı'dan yeni atak! Hangi programların yayın haklarını satın aldı?

Geçtiğimiz Kasım ayında tv8'i satın alan Acun Ilıcalı yeni programlarla atılımlar yapmayı sürdürüyor. Birçok yeni programın başladığı kanalın son sürprizi spor yayınları ile ilgili oldu.



Ilıcalı Twitter hesabından yaptığı açıklamada İspanya Kral Kupası ile İtalya Kupası'nın yayın haklarını aldıklarını duyurdu. Ilıcalı daha önce de 2014 dünya kupası maçlarını dönüşümlü olarak yayınlamak için TRT ile anlaşmıştı.



Buna göre, İspanya'nın en önemli takımlarının karşılaşmalarına ev sahipliği yapan 'Kral Kupası Maçları' tv8 ekranlarında naklen yayınlanacak.

 

RONALDO, MESSI, ARDA TURAN, DIEGO COSTA KARŞI KARŞIYA



1902 yılından bu yana gerçekleştirilen 'Kral Kupası Maçları'nda FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid başta olmak üzere birçok takım, rekabet ediyor.

  

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid’in yıldızı Diego Costa, Barcelona'nın yıldız ismi Lionel Messi, Atletico Madrid yıldızı Türkiyeli futbolcu Arda Turan ve daha birçok isim İspanya Kral Kupası Maçları'nda mücadele ediyor.

 

Çeyrek finaldeki Espanyol - Real Madrid, Real Sociedad - Racing, Levante - Barcelona, Atletico Madrid - Athletico Bilbao eşleşmelerinin ilk maçları 21 - 23 Ocak, rövanşları 28 - 30 Ocak tarihlerinde naklen tv8'de izleyiciyle buluşacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin