Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı sorusuna flaş yanıt!

Buket Aydın'ın yeni programı 40'ın ilk konuğu Acun Ilıcalı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı sorusuna flaş yanıt!

Buket Aydın'ın CNN Türk ekranındaki yeni programı 40'ın ilk bölüm konuğu Acun Ilıcalı oldu. Ilıcalı, "Şeyma Subaşı'nı hiç mi kıskanmıyorsunuz?" sorusuna cevap verdi.



Buket Aydın'ın Şeyma Subaşı'nı "hiç mi kıskanmıyorsunuz?" sorusuna cevap veren Acun Ilıcalı şu ifadeleri kullandı:



"Kıskanıyorum tabii ki. Bazen de çok kıskanıyorum. Hani rahatsız da ederim kendisini öyle durumlarda. Onda da başka bir enerji var. Bu konuyu şöyle değerlendireyim aslında. Kadınlar bizim baktığımız gözle bakmıyor ya giyimde kuşamda özellikle en önemli çizgisi budur. Mesela kıyafet giyerken siz aslında bizim baktığımız açıdan bakmıyorsunuz. Ben Şeyma'nın kıyafetlerinde Esat'ın Hande var mesela ona soruyorum 'Bundan rahatsız oluyor musun?' diye 'Olmuyorum' diyor. Ben oluyorum ne yapacağız? Bu konularda kıskançlığım gerçekten var. Fakat bir yandan da bakıyorum şimdi niyette zaten bozukluk yok. O böyle cıvıl cıvıl giyinmek istiyor böyle. Baharsa ona göre şort giymek istiyor, onu giymek istiyor, bunu giymek istiyor. Hemen bir check ediyorum yanımdaki kızları. Sırf Hande'ye değil yani, yoksa Hande ile teşkilat mı yaptı diye düşünebiliriz. Kendi kızıma bile sorduğum oluyor mesela 'Ne düşünüyorsun?' diye. İstisnai birkaç şey dışında genelde çok rahatsız olmuyorlar. O zaman ben kıskandığımla kalıyorum, müdahale de etmiyorum. Ama tabii ki müdahale etmişliğim de vardır. Mesela bu kıyafet fazla, bu kıyafet fazla diye. O konularda açıkçası rahatsız olduğum oluyor. Erkeklerin çilesidir bu. Maalesef siz kadınlar bize rahat ettirmemek için söz birliği etmişsiniz herhalde. Bir toplantı falan var herhalde kadınlar toplantısı gibi bir şey. Ben adrenalin diyorum ya hani, adrenalinin en çoğunu nerede yaşıyorum diyorsanız; Instagram'a girdiğim zaman Şeyma acaba ne giymiş olabilir kıyafetlerde acaba bir şey var mı yok mu diye. Orda adrenalin bum bum bum gerçekten motosiklette 300 gitmek kadar var yani."



Acun Ilıcalı, Buket Aydın'ın "Fenerbahçe TV size verildi mi?" sorusuna da cevap verdi. Ilıcalı'nın açıklamaları şöyle:



"Bana verildi diye bir durum yok. Sorumluluğunu aldım diyelim, doğru. FenerbahçeTV için sağ olsunlar beni çağırdılar, 'Bu konuda yardımcı olabilir misin?' diye görüş bildirdiler. Ben konu Fenerbahçe olduğu zaman sevdiğim, gönül verdiğim bir kulüp. Hepimizin tuttuğu kulüpler var. Bir şekilde hepimiz o kulübe faydalı olmaya çalışıyoruz, ürünlerini alıyoruz, maça gidiyoruz. Şimdi benim hacmim daha büyük olduğu için hani bundan daha fazlasını yapabildiğim için açıkçası o yönde de hizmet vermek istiyorum. Bu tamamen gönlümden gelen, çocukluğumda bana çok mutluluk yaşatmış olan bir kulübe borcum gibi görüyorum. Ve bu yönde de açıkçası teklif geldiği zaman orası ile ilgili ciddi bir değişiklik olması gerektiğini söyledim. Bununla ilgili de projeyi yönetime ilettim. Onlar da etkilendiler. Ben açıkçası olayın organizasyonunu yapıp destek de vereceğim. Fenerbahçe TV ve Fenerbahçe'nin dijital hesapları bambaşka bir yere gelecek. Televizyonculuktaki bildiğimiz, gördüğümüz bütün her şeyi kulübümüz için kullanacağız."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin