Acun Ilıcalı'dan Güntekin Onay'a tepki

Acun Ilıcalı, Exxen'e yönelik paylaşım yapmasından dolayı Güntekin Onay'a canlı yayında tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı'dan Güntekin Onay'a tepki

Gündetkin Onay Twitter'dan, "Exxen'e üye olabilmek için 1.5 saattir uğraşıyorum. Web sitesinden başaramadım. 9300'a mesaj attım. Ücret ödendi, bu kez de şifre gelmedi. 19:45 maçlarına yetişemedim. 22:00 için umudum devam ediyor." paylaşımını yaptı.

Haber Global'e konuk olan Exxen dijital platformunun sahibi Acun Ilıcalı, "Güntekin Onay'a ciddi derecede bozuldum. niye tweet atıyorsun. Arayıp sorsana. Benim arkadaşımsın sen ya! Niye tweet atıyorsun. Ben senin kurumun hakkında tweet atıyor muyum? Hiç mi bir yerde arıza olmuyor. Kusura bakma Güntekin, çalıştığın kurumda bir platform. Orada bir arıza olsa ben takipçilerime tweet atarak anons etmiyorum. Sevdiğim adamlar böyle yapınca üzülüyorum." dedi. 

Ilıcalı'nın sözleri üzerine Güntekin Onay yeni bir paylaşım daha yaparak, "Girişimciliği, projeleri ve başarılarıyla gurur duyduğum değerli dostum Acun Ilıcal'nın Exxen ile ilgili yaşanan teknik sorunumu kişisel algılamasına şaşırdım. Bu kadar emek ve büyük yatırım var. Farkındalık olsun ki bunlar yaşanmasın. Arkadaşlar aradı, sağolsunlar. Halloldu." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Dortmund maçı için açıklama

Maçın açık kanaldan yayınlanmasının mümkün olmadığını ifade eden Acun Ilıcalı, "Sergen çok sevdiğim, değerli bir insan. Sergen'in bugünkü isteği gönlünden gelen bir istek. İstek var istek var. Yarın Beşiktaş maçını izlerken 'Şu oyuncu oyuna girsin' diye düşünüp istesem, Sergen onu hayata geçirebilir mi? Dolayısıyla burada herkesin kendi alanında, kendi işi var. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi parası yayın haklarından geliyor. Ben de karşı istekle geliyorum. Hayatımızın en büyük riskine girdik. Bizi destekleyin. Biz de kulüplere, Türk futboluna daha çok destek olalım. 6 yıldır bedava yayınlanmıyor Şampiyonlar Ligi. Ama birden ‘Acun, bedava yayınla’ oldu" dedi.

Huly City'yi satın alacağını duyurdu

Acun Ilıcalı, Türk takımlarının UEFA maçlarının açık kanalda değil Exxen’de yayınlanacağını açıkladı.

Maçın açık kanaldan yayınlanmasının mümkün olmadığını ifade eden Acun Ilıcalı, "Sergen çok sevdiğim, değerli bir insan. Sergen'in bugünkü isteği gönlünden gelen bir istek. İstek var istek var. Yarın Beşiktaş maçını izlerken 'Şu oyuncu oyuna girsin' diye düşünüp istesem, Sergen onu hayata geçirebilir mi? Dolayısıyla burada herkesin kendi alanında, kendi işi var. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi parası yayın haklarından geliyor. Ben de karşı istekle geliyorum. Hayatımızın en büyük riskine girdik. Bizi destekleyin. Biz de kulüplere, Türk futboluna daha çok destek olalım." dedi.

MedyaTava

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin