Acun Ilıcalı, Yunanistan'dan takım satın alıyor. Hull City ve Shelbourne FC'nin ardından büyük sürpriz

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Hull City ve Shelbourne FC'nin ardından bir takım daha satın almaya hazırlanıyor. Ilıcalı'nın, Yunanistan Ligi'nde mücadele eden Atromitos'u satın almak için görüşmelere başladığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı, Yunanistan'dan takım satın alıyor. Hull City ve Shelbourne FC'nin ardından büyük sürpriz

Geçtiğimiz sene İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i satın alarak büyük ses getiren Acun Ilıcalı futboldaki faaliyetlerine bir yenisini eklemek için düğmeye bastı.

Hull City'i satın alarak büyük ses getiren ve Süper Lig'den birçok yıldızı kadrosuna katan Acun Ilıcalı ilk sene beklediği başarıya ulaşamamış ve ligi 15. sırada bitirmişti. Yeni sezonda transferlerine devam eden Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City bu sezon daha dişli bir performans gösterdi ve geride kalan 14 haftada 23 puan toplayarak play-off potasında yer aldı.

İRLANDA'DAN SHELBOURNE FC SÜRPRİZİ

Acun Ilıcalı, Hull City macerasının ardından bu kez de sosyal medyadan İrlanda Ligi ekiplerinden Shelbourne FC'yi satın aldı. Ilıcalı sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Hull City ile başlayan güçlü futbol yatırımlarımız İrlanda Premier Ligi’nin en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC’nin çoğunluk hisselerini almamızla devam ediyor. Hedefimiz Shelbourne FC ile birlikte Avrupa Kupaları’na katılmak, önemli başarılar elde etmek ve birçok yeteneği dünya futboluna kazandırmak. İrlanda futboluna, kulübün potansiyeline ve taraftarlarımıza olan inancımız sonsuz'' ifadelerini kullandı.

SATIN ALACAĞI SON TAKIM KOMŞU YUNANİSTAN'DAN

Hull City ve Shelbourne FC'den sonra bir çalışmalarına devam eden Acun Ilıcalı, bir kulüp daha almak için harekete geçtiği öğrenildi. MEGA'da bulunan habere göre Ilıcalı, Yunanistan Süper Lig kulübü Atromitos FC'yi satın almak için görüşmelerde bulunduğu kaydedildi.

Atromitos, ligde oynadığı 9 maç sonunda topladığı 6 puanla 11. sırada yer alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin