Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'ndan flaş karar!

Şeyma Subaşı Instagram'dan duyurdu: Dava açmaya karar verdik

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'ndan flaş karar!

Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden biri. Subaşı, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile, kötü niyetli yazı ve haberlerlere dava açacaklarını açıkladı.



Kızı Melisa ile birlikte geçirdiği keyifli vakitlerde çektiği videoları ve fotoğrafları tüm samimiyetiyle takipçileriyle paylaşan Şeyma Subaşı, ne yazık ki çoğu zaman bu iyi niyetinin kurbanı oluyor.



Kötü haberlere dava!



Tüm samimiyetiyle yaptığı bu paylaşımların altına gelen yorumlardan dolayı çoğu zaman rahatsız olan ancak cevap vermemeyi tercih eden Şeyma Subaşı, yaptığı son açıklamayla artık tahammül sınırlarının aşıldığını gösterdi.



Çocuğu ve ailesiyle ilgili yapılan kötü niyetli eleştirilere ve bu tarz haberlere dava açmaya karar verdiklerini açıklayan Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla uyarıda bulundu.



İşte Şeyma’nın konuyla ilgili o satırları:



"Normalde hakkımda yapılan, yazılan doğru-yanlış hiç bir şeye cevap vermemenin daha doğru olduğunu düşünmüşümdür. Ama çocuğumuz ve ailemizle ilgili yapılan kötü niyetli yazı ve haberlerin hepsine dava açmaya karar verdik. Neden birbirimizle uğraşmaktan, provoke etmekten bu kadar keyif alıyoruz gerçekten bilmiyorum. (kendimi de katıyorum çünkü kimseye ders vermeye çalışmak gibi bir hadsizlik yapmak istemem) Her şeyin moda olduğu bu dönemde 'iyi niyetli olmak' da moda olsa keşke..."



Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'ndan flaş karar!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin