Acun Ilıcalı, tv8'i satın aldıktan sonra ilk kez konuştu: Mutluluk veren kanal yapacağım

Muhabirlikten medya patronluğuna yükselen televizyoncu, satın aldığı kanalla ilgili projelerini anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı, tv8'i satın aldıktan sonra ilk kez konuştu: Mutluluk veren kanal yapacağım

Acun Ilıcalı tv8'in sahibi olduktan sonra ilk kez konuştu. Gelecek sezondan itibaren tv8 ekranlarında görmeye başlayacağımız Acun Ilıcalı, patronu olduğu kanalla ilgili planlarını anlattı.



Posta gazetesinden Mehmet Coşkundeniz'in röportajı:



Acun Ilıcalı TV8'i yeni yayın döneminde, yani Eylül'de yarışa sokacak. Eylül'e kadar strateji belirleyecek, TV8'de zarar eden programları bitirecek, kar edenleri tutacak. Acun, “Prime Time'daki programlarımızla zaten biz ilk 3'ü kısa sürede yakalarız. Diğer saatlerde ise özgürce yayıncılık yapacağım, kafamdaki her şeyi yayınlayacağım. Sloganım 'Mutlu Eden Kanal'. Gerginlik ve dram olmayacak” dedi.



Türkiye’de ilk kez televizyon muhabirliğinden gelen biri televizyon kanalı sahibi oldu. Zirve basamaklarını birer birer tırmanarak bu noktaya gelen Acun Ilıcalı ile kanalı satın aldığı günün gecesi buluştuk. Gecesi diyorum çünkü bu röportajı yapmaya saat 01.30’da başladık. Acun Ilıcalı’nın temposu farklı. Gece yaşamayı seviyor. Ben Acun’un ofisine gittiğimde bahçede onunla ‘ayak tenisi’ oynamayı bekleyenler vardı. Eski futbolcular, ‘Acun Medya’ çalışanları her gece buluşup neredeyse sabaha kadar bu oyunu oynuyor. Zaten Acun’un iki tutkusu var. Biri futbol biri de otomobiller... 



Röportajı yaptığımız gece Acun Florya’dan Milli Takım kampından dönüyordu. Yeni bir otomobille geldi. Yani kampa gitmişken bir de otomobil alıp dönmüş, o derece. Bugüne kadar yaptığı her programda başarılı olan Acun, yeni kanalı TV8 ile de çok iddialı.



İşte Acun’un yeni kanalı ve kendi hayatı ile ilgili söyledikleri...



Tüm programlarınız iyi giderken, reyting rekorları kırarken bir kanal alarak riske girmediniz mi?



Risk aldığımı düşünüyorum evet. Ama hayatımda hep risk aldığım için bu noktadayım zaten. Kendi matematiğimde aptalca bir risk almadım. Sezgilerime ve elbette kendime güveniyorum.



Neden TV8? Almayı düşündüğünüz başka bir kanal var mıydı?



İki alternatifim vardı. Ya yeni bir kanal kuracaktım ya da TV8 olacaktı. Çünkü bütün formatımı sonuna kadar yerleştirip istediğim yayını yapabileceğim, geçmişi bana göre çok temiz, insana hep ‘iyi kanal’ izlenimi veren bir kanal TV8.



Röportajın tamamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin