Acun Ilıcalı tv8'İ anlattı! 'Bütün paramı kanala yatırdım'

Ilıcalı, katıldığı televizyon programında tv8 ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı tv8'İ anlattı! 'Bütün paramı kanala yatırdım'

TV8'i satın alarak gündeme gelen ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, katıldığı televizyon programında dershanelerin kapatılmasına değinerek, "Dershaneler kapatılırsa eğitim sisteminin çok şey kaybedeceğini düşünmüyorum" dedi.



tv8'i satın almasıyla gündeme gelen yapımcı Acun Ilıcalı, katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. TV8'de kendi ekibiyle çalışmak istediğini söyleyen Acun Ilıcalı, "İşten çıkarmaların Acun medya ile ilgisi yok. Çok önemli haber kanalları var. Ben de kendi açımdan bakıyorum, herkes bildiği işi yapmalı diye düşünüyorum. O yüzden uzmanlık alanım eğlence sektörü olduğu için bu yönde işler yapmak istiyorum. Ana haber bülteninde çalışmadım, işin nasıl işlediğini bilemem. O yüzden ben eğlence sektöründe varım. 6 yılda 600 kere birinci olmuşuz. Yaptığımız programlar belli. Ben buyum belli riskleri alan adamım. Neden bir kanalım olmasın dedim. Kendi işlerimizi ve projelerimizi hayata geçirecek kanalımın olmasını istedim. Kazandığım parayı bu sektöre prodüksiyona yatırdım ve bütün kazandığım parayı deli cesareti sayabiliriz kanala yatırdım ve beni seven beni takip eden izleyen kitle kanalı almama çok sevindi. Ancak bundan rahatsız olanlar da var. Her gün özellikle bu 15 günde kendimle ilgili yalan yanlış acayip haberler okudum. Alex De Souza benim arkadaşım, onunla bir program yapacağım çıktı. Hayır yok öyle bir durum. Konuşmadık açıklama yapmadık" dedi.



Ilıcalı, sevilen futbol programı Telegol'ün de yayından kaldırıldığını belirterek, "Ben futbolu çok seviyorum. Benim gönül verdiğim bir spor ben futbola eğlence olarak bakıyorum. Futbolun eğlenceli kısmını vermek istiyorum ve bu yönde program yapmak istiyorum. Futbolseverleri bir yerde toplamak istiyorum. Yurtdışında insanlar futbola eğlence olarak bakıyor ancak burada olayları başka yönlere çekiyorlar" diye konuştu.



Acun Ilıcalı dershanelerin kapatılması konusunu da değerlendirerek, "Dershaneler kapatılırsa eğitim sisteminin çok şey kaybedeceğini düşünmüyorum. Ülke gündemini takip ediyorum. Bu ülkeden ekmek yiyen bir insanım. Bu kadar büyümemesi gereken bir sorun, gereğinden fazla büyümüş bir sorun olarak görüyorum. Dershanelere verilen parayı gereksiz buluyorum. Yakınlarımda birçok kişinin dershane ücretlerini seve seve de ödüyorum ancak üniversite paralarını ödemek isterim. Dünyanın çok az ülkesinden dershane var" dedi.



Gezi Parkı olayları konusundaki fikirlerini de açıklayan Ilıcalı, "Birileri bizim birbirimize düşmemiz için çabaladığını düşünüyorum. Ülke ne zaman bir atak yapmış, hemen darbe olmuş, bir olay olmuş. Ülkemizin gelişmesi engellenmiş. Sanki Gezi Parkı olaylarında yine bu tarz bir duruma düştüğümüzü hissettim. Herkesin biz ne yapıyoruz diye düşünmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.





İHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin