Acun Ilıcalı tepkiler sonrası Survivor suskunluğunu bozdu

Survivor All Star 2022'de Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasının ardından başlayan tartışmalara Acun Ilıcalı yeni açıklama yaptı. Ilıcalı, "Survivor bir atletizm yarışması değildir. Her sene söyledim bunu. yüzde 50’si ada hayatıdır, yüzde 50’si de performanstır" dedi. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu ise "Sonuç aşaması yarışmayı takip edenleri pek de tatmin etmemiş durumda" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı tepkiler sonrası Survivor suskunluğunu bozdu

Acun Ilıcalı, Survivor 2022'de Nisa'nın şampiyonluğunun ardından gündemde olan tartışmalara yeni bir açıklama yaptı. "Sansürsüz Futbol" isimli programa konuşan Ilıcalı, şunları söyledi:

"O kazanmış, bu kazanmış, bizi ilgilendiren bir konu değil. Oylamayı notere emanet etmişiz, seyirci de oyluyor ki bence mükemmel bir sistem. Her sene söyledim; 'Survivor bir atletizm yarışması değildir, reality şovdur'. Yüzde 50’si ada hayatıdır, yüzde 50’si de performanstır. Bu arada Adem, Nagehan, Batuhan zaten çok oy aldı. Bu arkadaşlarımızın hiçbiri başarısız değil ki. Nisa niye kazandı? Bunu oturup bir saat konuşmamız lazım, sosyolojik bir konu. Seyirci çok sevmiş. Yarışmacılarla canlı yayın yapıyorum, yorumlarda Nisa yağıyor. Yazılanların 3'te 2'sini okuyamadım o gün. Zaten kimin kazanacağını anlamıyor musun? Yorumlarda beş tane Nisa, bir başka yarışmacı. Bu kız bir şekilde insanların gönlünü kazanmış. Issız bir adada bir kız, içi dışı tamamen bir."

Acun Ilıcalı tepkiler sonrası Survivor suskunluğunu bozdu

RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu da bir paylaşım yaptı. Uslu, Twitter hesabından şu açıklamalarda bulundu:

"Hem gelen tepkiler hem yorumlar hem de şikayetlere bakacak olursak Survivor All Star 2022 yarışmasında yarışma sonuç aşaması veya son finale doğru uygulamaları ile yarışmayı takip edenleri pek de tatmin etmemiş durumda. Bir çok açıdan büyük bir tepki var yarışma organizasyonuna"

Acun Ilıcalı tepkiler sonrası Survivor suskunluğunu bozdu - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin