Acun Ilıcalı sosyal medyadan duyurdu... Survivor'da diskalifiye şoku!

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2020'de sakatlık nedeniyle diskalifiye şoku yaşandı. Acun Ilıcalı, sürpriz kararı kişisel sosyal medya hesabından duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı sosyal medyadan duyurdu... Survivor'da diskalifiye şoku!

TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı, gönüllüler takımında dizinden sakatlığı bulunan Meryem Kasap’ın yapılan değerlendirmeler ve yarışmacının kararı ile diskalifiye olduğunu açıkladı.

Instagram hesabından haberi paylaşan Acun Ilıcalı ayrıca, Meryem’in diskalifiye olması nedeniyle ünlüler takımından gönüllüler takımına bir yarışmacının transfer edileceğini açıkladı.

Acun Ilıcalı’nın bu kararı açıklamasının ardıdan Evrim Keklik büyük bir üzüntüye kapıldı. Evrim adada Meryem’in takım için bir yük olduğunu söylemesiyle suçlanmıştı. Bu sezon dört kez sakatlık ve diskalifiye nedeniyle birçok yarışmacı Survivor yarışmasına veda etmişti.

DAHA ÖNCE KİMLER DİSKALİFİYE OLMUŞTU?

Şaziye İvegin Üner ve Uğur Pektaş, sakatlıkları yüzünden yarışı çok erken kapatmıştı. Daha bu gelişmenin şoku yeni yeni atlatılırken Erman Altıkardeş ve Fatma Günaydın’da diskalifiye olmuştu.

GÖNÜLLÜLER’E KİM KATILACAK?

Meryem’in diskalifiye olması sonrasında gözler Ünlüler takımına çevrildi. Ünlülerden Gönüllüler takımına bir kişinin transfer olacağını açıklayan Acun Ilcalı, hangi yarışmacının karşı takıma geçeceğini ise henüz açıklamadı.

Acun Ilıcalı sosyal medyadan duyurdu... Survivor'da diskalifiye şoku!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin