Acun Ilıcalı: Şeyma'nın suçu yok!

Ünlü televizyoncu, Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı: Şeyma'nın suçu yok!

TV8 ve TV8,5 buçuk kanallarının sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Hürriyet Gazetesi'nden Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanutladı. Ilıcalı, iş hayatından özel hayatına birçok soruya yanıt verdi.



Cengiz SEMERCİOĞLU / HÜRRİYET



ŞEYMA’NIN HiÇBiR SUÇU YOK BU iŞiN SUÇLUSU BENiM



Şeyma’yla evliliğinize kadar uzanan süreçte ikiniz de zaman zaman eleştirildiniz. Bu süreçte bizim bilmediğimiz ne var?



- Ben hayatı boyunca birçok hata yapmış bir insanım. Hiçbir zaman kötü niyetli olmadım ama hatalarla yaşayan bir insanım. Şeyma’ya gelirsek... Ona arkadaşlık teklif eden benim. Sonrasında görüşmek isteyen benim. O anki pozisyonum itibarıyla hata mıydı, evet hataydı. Bunu kabul ediyorum. Bazıları anlamak istemiyor ama o günden sonra Şeyma’yı bırakmayan bendim. Bu olayın içinde olmak istemeyen oydu. Bu konuda ısrar eden benim. Bunun sonunda da zaten biliyorsun işi evliliğe kadar götüren de yine benim.



Şeyma’nın aşkı sana bunları yaptırdı...



- İlişkimizin hiçbir döneminde o bana arkadaşlık teklif etmedi, benim peşimde koşmadı. Ben âşık oldum. Ondan sonra da bırakmadım. Bazı kesimler tarafından sürekli Şeyma’nın benim peşimden koşmuş gibi lanse edilmesi beni son derece rahatsız ediyor. Denzel Washington’ın bir filmi vardı. Pilot herkesi kurtarıyordu. Filmin sonunda insanlar hostesi suçluyordu içki içiyordu diye ama pilot “Suçlu benim” diyordu. Bizim hikaye de biraz ona döndü. Bu işin suçlusu benim. Şeyma’nın hiçbir suçu yok. Hata yaptığımı da kabul ediyorum. Ama tek boşanan da ben değilim. İnsanların başına evlilik ve boşanma olayları geliyor. Benim başıma da böyle bir şey geldi ve boşandım.



Şeyma senin hayatında neyi değiştirdi?



- Şeyma tahmin edemeyeceğin derecede dürüst, içi dışı bir, özü sözü bir olan bir insandır. Bundan dolayı da hatalarını direkt olarak halka sunar. Bu kadar için dışın birse ve hiçbir zaman muhakeme yapmazsan, hata yaptığın anda bunu tüm Türkiye öğrenir. O yüzden hepimiz Şeyma’nın hatalarını görüyoruz. Ama mühim olan ne biliyor musun? Masumiyet. Hatada kötü bir niyet yok. Normal genç kadın hataları. Yanlış bir cümle ya da hatalı bir şey söyler, bir konuda yanlış fikir verebilir ya da bazı konularda bilgisi eksik olabilir vs. Bunlar olabilir. Şeyma’da seni yakalayan şey ne dersen, olağanüstü dürüsttür. Yalanın y’sini bilmez. İçi dışı bu kadar bir olan insan çok nadirdir. Beni buradan yakaladı.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin