Acun Ilıcalı paylaştı, izleyiciler şoka uğradı! "Başımıza ilk defa böyle bir şey geldi, dayanamadım..."

Acun Ilıcalı geçtiğimiz akşam O Ses Türkiye yarışmasında ilginç bir anı paylaştı ve izleyiciler adeta şoke oldu. Acun Ilıcalı, "Başımıza ilk defa böyle bir şey geldi. O görüntüyü uçaktayken istedim, sağ olsunlar yetiştirdiler." dedi ve paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı paylaştı, izleyiciler şoka uğradı! "Başımıza ilk defa böyle bir şey geldi, dayanamadım..."

Acun Ilıcalı, önceki akşam O Ses Türkiye yarı finalinde oldukça ilginç bir videoyu izleyicilerle paylaştı. Stüdyoda hem güldüren hem de duygulandıran anlar yaşandı. Ilıcalı, "Çok değişik bir Survivor bizi bekliyor. Bugün bir şeye dayanamadım ve onu yayınlamak zorundayım gerçekten." dedi ve o anları paylaştı.

ACUN ILICALI: DAYANAMADIM!

Başarılı televizyoncu, "Çok değişik bir Survivor bizi bekliyor. Bugün bir şeye dayanamadım ve onu yayınlamak zorundayım gerçekten. Başımıza ilk defa böyle bir şey geldi. O görüntüyü uçaktayken istedim, sağ olsunlar yetiştirdiler. Bu çok değişik bir olay, bu görüntü çok önemli" açıklamasıyla herkesi meraklandırdı.

FARKLI BİR PROFİL ÇİZDİ!

"Evrim; iddialı bir yarışmacı, yüzme hocası. Kazanmak için son derece azimli. Survivor 2020 tanıtımında 'Bu yıl Evrim, Survivor'a gidecek. Survivor, Evrim geçirecek. Siz de bu Evrim'i görmek istiyorsanız beni izleyin' diyor."

'Survivor 2020' gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan 29 yaşındaki Evrim Keklik, ada hayatının 5'inci gününde verdiği röportajda ise tanıtımdaki iddialı sözlerinden oldukça farklı bir profil çiziyor.

'MORALİM ÇOK BOZUK'

"Gerçekten çok kötüyüm. Bunları annem görmesin tamam mı, lütfen. Önce buraya gelip bir gün deneme yapsaydık, yemin ederim yarışmaya katılmazdım. Çok zor. Ağlayamıyorum, gücüm yok, İnsanlardan utanıyorum. Su içmek mide bulandırıyor, kokonat yemek ishal yapıyor. Minderde oturmak istiyorum. Gerçekten moralim çok bozuk. Bana lütfen insan gibi bir çay, kahve verebilir misiniz?"

'PARKURA GELENE KADAR ANAN AĞLIYOR'

"Adanın dışında bir insanla sohbet etmek istiyorum. Burası bana çok ağır geldi. Ben böyle olduğunu gerçekten bilmiyordum. Parkur zor değil, ama parkura gelen kadar anan ağlıyor. Dizim ağrıyor, sırtım ağrıyor. Yastık yok, dümdüz yatıyorsun. Pislik cabası. Daha ne söyleyebilirim ki?"

Evrim'in röportajı sonrası 'O Ses Türkiye' jüri üyelerinden Hadise, "O kadar üzüldüm ki. Size çaktırmadan yardım edesim, gizli çay veresim var" ifadelerini kullandı.

Yarışmacının sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Acun Ilıcalı, "Ailesine sesleniyorum; durumu çok iyi. Sabah modu düşüktü, o yüzden dert yanıyor. Survivor'da ilk günler zor olur. Evrim de onun zorluğunu çekiyor " şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı paylaştı, izleyiciler şoka uğradı! "Başımıza ilk defa böyle bir şey geldi, dayanamadım..."

SURVİVOR EVRİM KEKLİK KİMDİR?

Survivor yarışmacısı Evrim Keklik, verdiği bilgilerle kendisini şu şekilde tanımlıyor;

Merhaba, ben Evrim Keklik 29 yaşındayım. İstanbul'da doğdum ilkokul 1. sınıfta Fenerbahce Spor Kulübü'nde voleybola başladım ve 10 yıl boyunca devam ettim. Sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti. Omzumda oluşan sakatlıktan dolayı tedavilerim uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım bu sırada Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim. Üniversite de 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak  mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdü. İstanbul'a ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve sualtı hokeyi ne başladım 1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yuzme antrenörlüğüne de devam ediyorum.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin