'Acun Ilıcalı orada adaylığını koysa rahatlıkla belediye başkanı seçilir'

Murat Güloğlu, bugünkü yazısında Dominik'i yazdı...

Google Haberlere Abone ol
'Acun Ilıcalı orada adaylığını koysa rahatlıkla belediye başkanı seçilir'

Hürriyet gazetesi yazarı Murat Güloğlu, bugünkü yazısında Dominik'in Survivor'dan ibaret olmadığını hatırlatarak, okuyucuyu kısa bir Dominik turuna çıkardı.



Güloğlu, yazısında Türk ve Yunan Survivor'larının yapım ve teknik ekibinin yaşamını sürdürdüğü bölge olan Las Terrenas ilçesinden de bahsetti ve "Survivor öylesine kalkındırmış ki burayı, Acun Ilıcalı adaylığını koysa rahatlıkla belediye başkanı ya da vekil falan seçilir" dedi.



İşte, Güloğlu'nun o yazısı:



"Dominik'i Survivor'dan ibaret sanan dostlarımız var. Ya da koca ada ülkesini aşırı mavi okyanuslu, böcekli möcekli, hindistan cevizli, zor koşullarda yaşamın sürdüğü bir cangıl olarak hayal edenler...



Elbette Survivor etkisiyle bunları düşünüyoruz. Gayet normaldir. O zaman Dominik'in Survivor'sız yer ve mekanlarına bi' bakmak lazım derim ben de size. Karayipler'de Hispanyola adasında bir ülkeden bahsediyorum. Zaten başkent Santo Domingo, Bay Kolomb'un ayağını bastığı ilk toprak parçası olma özelliği taşıdığından mütevellit aşırı İspanya etkisi haylice mevcut. GSMH 7 bin 500 dolar ama bir çok Dominik'li kardeşimiz günlük 2 dolarla geçimini sağlamak zorunda. Böylesi cennet topraklarda adaletsizliğin böylesi durumu! Bu arada 1 dolar 49 Pezo ediyor. Hayli ucuz denilebilir. Ben Survivor Bölgesi'ne Madrid aktarmalı olarak gittim. Ve yolculuk ortalama 13-14 saat sürdü. Bu arada Türkiye'den 7 saat gerideler söyleyeyim."



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin