Acun Ilıcalı Mesut Özil'i transfer edecek mi? Net şekilde yanıt verdi

Hull City'nin yeni sahibi Acun Ilıcalı, futbol dünyasına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Mesut Özil'i transfer edeceği yönündeki iddialara da yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı Mesut Özil'i transfer edecek mi? Net şekilde yanıt verdi

Ünlü yapımcı ve Hull City'nin yeni sahibi Acun Ilıcalı, Hull City - Cardiff City maçını İngiltere'de takip etti. Takımı sahadan 2-1 galip ayrılan Ilıcalı, CNN TÜRK'ten Damla Uğurtürk'e özel açıklamalarda bulundu.

Son dönemlerin tartışmalı konusu hakemlerin görevden ihraç edilmelerine yönelik kararı desteklemediğini belirtti.

TFF'deki istifaları da değerlendiren Ilıcalı, "Nihat başkan elinden geleni yaptı bence ama Türkiye’de bir şey yönetmek zordur. Bu biraz ruhumuzda var. Ben bu tip pozisyonlardaki insanları takdir ediyorum. Onu idare et, bunu idare et, biraz agresif insanlar var onları idare et. Bunlar çok zor işler. Nihat başkanımıza sevgiler. Yıprandı bence. Psikolojik olarak da yıprandı ve yeter artık dedi gibi anlıyorum. Oraya şimdi yeni bir isim gelecek ama sanki bu kez biraz futbol dünyasından bir isim olsa ne mutlu olurum. Saffet Sancaklı gibi bir isim neden olmasın derim. Sevgili Hamit neden olmasın derim. Bu isimler beni mutlu eder. Biraz futbol mantalitesine dönelim. Çok iş adamı tarafına değil de futbol tarafına gitsek de denesek ne iyi olur" dedi.

Ilıcalı, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil konusunda da açıklamalarda bulundu. "Mesut Özil konusu şu anda Fenerbahçe’nin iç konusu. Mesut Özil ile şu aşamada bildiğim tek şey Türkiye’de mutlu. Tabii ki bir problem yaşanıyor bu iç problem. Benim bakış açım inşallah sorunlar çözülür. Mesut Hull City’e gelsin gibi kafamda bir şey yok" diye konuştu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin