Acun Ilıcalı 'İnsan müsveddesi' demişti! Canlı yayında papağan öldüren MasterChef Murat Özdemir'den yeni skandal

tv8'de yayınlan Yemekteyiz yarışmasının ardından katıldığı MsterChef Türkiye yarışmasında yaptıklarıyla tepki çeken Murat Özdemir, diskalifiye olmuştu. Özdemir, yarışmadan kovulduktan sonra açtığı canlı yayınlarda yaptıklarıyla hemen herkesin tepki çektiği olaylara imza atmıştı. Canlı yayında elleriyle papağınını boğarak öldüren Murat Özdemir, uzun süre sessizliğe bütünmüştü. Acun Ilıcalı'nın "İnsan müsveddesi" dediği Özdemir, yeni bir skandala imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı 'İnsan müsveddesi' demişti! Canlı yayında papağan öldüren MasterChef Murat Özdemir'den yeni skandal

Sosyal medyada şov uğruna paylaşılan video ve görüntülere bir yenisi daha eklendi.

Önceleri insanlar eğlencelerini, seyahatlerini ya da mutlu oldukları anları paylaşırken artık yoksullara yapılan yardımlar, polisi, öğretmeni, avukatı görev yaparken çekilmiş görüntüler ve beğeni almak uğruna çeşitli şekillere giren insanların videoları gündem oluyor.

Bu kez ise bir vatandaş sokakta kıldığı namazın görüntülerini çekip paylaştı. Namaz kılarken telefonunu önüne koyan vatandaş, çevredekilere aldırış etmeden canlı yayın açıp videosunu paylaştı. Takipçileri de bu sırada yorum yaptı.

PAPAĞANA İŞKENCE EDİP ÖLDÜRMÜŞTÜ

MasterChef Türkiye'nin yarışmacılarından biri olan Murat Özdemir 17 Aralık 2018 tarihinde sosyal medya hesabından papağanına işkence yaptığı anlara ait görüntüleri paylaşmış ve hayvanseverler tarafından tepki toplamıştı. Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Özdemir ifadesinde olayın yaşandığı gün çok alkol aldığını ve yaşananlardan dolayı herkesten özür dilediğini ifade etmişti.

ACUN ILICALI 'İNSAN MÜSVEDDESİ' DEMİŞTİ

Olay ardından tedavi altına alınan papağan ölmüş, tv8'in sahibi ve MasterChef'in yapımcısı Acun Ilıcalı, Özdemir için "İnsan müsveddesi" demişti. (odatv)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin