Acun Ilıcalı ile ters düşen Erkan Petekkaya'dan dikkat çeken hamle

TV8’de yayımlanan Kırmızı Oda dizisinin oyuncularından Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalında Kerimcan Durmaz’a ödül verilmesi sonrası TV8'deki diziden ayrılmıştı. Diziden ayrılmasının ardından Acun Ilıcalı ile ters düşen Erkan Petekkaya'dan dikkat çeken bir hamle geldi.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı ile ters düşen Erkan Petekkaya'dan dikkat çeken hamle

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Sadi karakteriyle oyunculuk dersi veren ünlü aktör Erkan Petekkaya geçen aylarda O3 Medya ile anlaşmıştı.

Beraber çekmeyi planladıkları ilk dizi projesinden vazgeçilen oyuncunun etkili bir polisiye projesine hazırlandığı ortaya çıktı. Dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturacak.

TV8’de yayımlanan Kırmızı Oda dizisinin oyuncularından Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalında Kerimcan Durmaz’a ödül verilmesine tepki göstermişti.

Ilıcalı’yı hedef alan Petekkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh” ifadelerini kullanmıştı. Ancak Petekkaya daha sonra bu paylaşımı kaldırarak, oynadığı diziden bir sahne paylaşmıştı.

Paylaşımını kısa sürede silen Petekkaya, yeni bir paylaşım yaparak “Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın” ifadelerini kullanıp geri adım atmıştı.

Tartışmaların ardından Petekkaya, diziden ayrılmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin