Acun Ilıcalı hangi kulübü satın alacak? Acun Ilıcalı kulüp için ne kadar ödeyecek?

Acun Ilıcalı’nın futbol takımı almak için görüşmelerinin devam ettiği öğrenildi. Türkiye’de önce muhabirlik yaparak sektöre giren Ilıcalı, daha sonra TV8’in başına geçti. Ilıcalı son olarak 2021 yılının başında kendi kurduğu ücretli dijital dizi ve film içerik platformu EXXEN’i kullanıcılar sundu. Şimdilerde bir futbol takımı alma hazırlığında olan Acun Ilıcalı’nın alacağı takım ve ödeyeceği ücret belli oldu. Peki, Acun Ilıcalı hangi takımı alıyor?

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı hangi kulübü satın alacak? Acun Ilıcalı kulüp için ne kadar ödeyecek?

Acun Ilıcalı’nın almak istediği futbol takımı ve takım için ödeyeceği ücret netleşti. Medya patronu Ilıcalı’nın İngiltere’nin köklü kulüplerinden olan Hull City ile görüşmelerinin devam ettiği öğrenildi. Büyük oranda anlaşma sağlanan Hull City için Acun Ilıcalı’nın ödeyeceği ücret netleşti. Peki, Acun Ilıcalı Hull City için ne kadar ödeyecek?

ACUN ILICALI HANGİ TAKIMI ALACAK?

Acun Ilıcalı hangi kulübü satın alacak? Acun Ilıcalı kulüp için ne kadar ödeyecek?

Acun Ilıcalı'nın Hull City'yi almak için görüşmeleri devam ediyor. Takımın sahibi Mısırlı iş insanı Assem Allam ile büyük ölçüde anlaşan Ilıcalı, "İngiltere'de ülkemizin bayrağını Hull City'nin başarısıyla dalgalandırmak istiyorum. Hull City'nin inşallah ileride hocasından, belli futbolcularına kadar Türklerden oluşmasını istiyorum. Hedefim dünyada ses getiren bir takım oluşturmak" ifadelerini kullandı.
 
ACUN ILICALI HULL CİTY İÇİN NE KADAR ÖDEYECEK?

Acun Ilıcalı hangi kulübü satın alacak? Acun Ilıcalı kulüp için ne kadar ödeyecek? - Resim : 2

İngiltere'nin köklü kulüplerinden Hull City'nin satın alma işlemlerinde sona gelindi. Kulübün sahibi olan Mısırlı iş insanı Assem Allam ile büyük ölçüde el sıkışan Ilıcalı'nın 30 milyon sterlin  (yaklaşık 40 milyon Dolar) ödeme yapacağı aktarıldı.
 
PREMİER LİG'E YÜKSELİRSE 20 MİLYON STERLİN DAHA ÖDENECEK 

Acun Ilıcalı hangi kulübü satın alacak? Acun Ilıcalı kulüp için ne kadar ödeyecek? - Resim : 3

Hull City, İngiltere Championship'te mücadele ediyor. Takımın Premier Lig'e yükselmesi durumunda bir ödeme daha yapılacağı öğrenildi. Takım Premier Lig'e yükselirse Ilıcalı, 20 milyon sterlin (yaklaşık 28 milyon Dolar) civarında bir ödeme daha yapacak.
 
HULL CİTY HAKKINDA

Acun Ilıcalı hangi kulübü satın alacak? Acun Ilıcalı kulüp için ne kadar ödeyecek? - Resim : 4

Hull City Association Football Club Yorkshire'da 1904 yılında kurulan bir İngiliz futbol kulübüdür. Kulüp tarihinde kaydedilen en büyük başarı 2014 yılında ulaştıkları FA Cup finalidir.

Acun Ilıcalı hangi kulübü satın alacak? Acun Ilıcalı kulüp için ne kadar ödeyecek? - Resim : 5 

Maskotlarının bir kaplan olmasından ötürü takımın renkleri kehribar ve siyahtır. 2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi play-offlarında mücadele eden kulübün sahibi, şu an için Mısırlı iş insanı Assem Allam’dır.

Acun Ilıcalı hangi kulübü satın alacak? Acun Ilıcalı kulüp için ne kadar ödeyecek? - Resim : 6

Kulüp, iç saha maçlarını 25 bin 450 seyirci kapasiteli KCOM Stadyumu'nda oynamaktadır.
 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin