Acun Ilıcalı: Batshuayi transferini küçümsemek doğru değil

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin Chelsea'den kadrosuna kattığı Belçikalı forvet oyuncusu Michy Batshuayi'nin çok önemli bir transfer ve çok önemli bir yıldız olduğu yorumunu yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı: Batshuayi transferini küçümsemek doğru değil

Fenerbahçe, geçen sezonu Beşiktaş'ta kiralık oynayan Michy Batshuayi'yi Chelsea'den 3 milyon Euro karşılığında transfer etti ve Belçikalı golcüyle ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçeliliğiyle tanınan Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı da sosyal medya hesaplarından sarı-lacivertli kulübün Michy Batshuayi transferini değerlendirdi.

"Michy Batshuayi’nin çok önemli bir transfer olduğunu düşünüyorum, ligimize alışmış çok önemli bir yıldız bence" yorumunu yapan Ilıcalı, "FIFA sıralamasında dünyanın ikinci sıradaki milli takımının bu Haziran ayında oynadığı son 4 resmi maçta 2 gol 2 asist yapmış bir forvetin Fenerbahçe’ye gelmesi önemli bir olaydır. Bence bu transferi küçümsemek doğru değil küçümseyen de doğru yerde değil.. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Başarılar Michy Batshuayi." şeklinde bir paylaştım yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin