Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor All Star 2024'ün yeni yarışmacısı belli oldu

Bu yıl Survivor All Star'da yarışacak yeni yarışmacı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor All Star 2024'ün yeni yarışmacısı belli oldu

Survivor 2023, 13 Haziran akşamı yapılan final programı ile sona ermiş ve kıyasıya mücadelenin kazananı Nefise olmuştu. Bu yıl düzenlenecek Survivor All Star'da ise kimlerin yarışacağı ise merak konusu olmuştu.

SMS oylaması yapılmayacak Survivor All Star 2024’te yarışacak yeni isim belli oldu.
Acun Ilıcalı yeni ismi şöyle duyurdu: "Survivor’da inanılmaz performansıyla gençlere taş çıkartan Özgür, All Star’da yarışacak. Özgür SMS’siz Survivor’da performansını nereye kadar götürecek heyecanla bekliyorum."

SURVİVOR ÖZGÜR KİMDİR?

Survivor Özgür Tetik, aslen Yalovalıdır. Ortaokul'da merak saldığı basketbolu uzun yıllar devam ettirdi. Çok uzun süre amatör liglerde oynadıktan sonra 1993 yılında kuvvet antrenörlüğü yapmaya başladı.

Hem sporcu hem de antrenör olarak uzun süre kuvvet antrenmanları uyguladı ve uygulattı. Daha sonra 2002 senesinde triathlon ile tanıştı ve olimpik triathlon branşında yarıştı.
2014 yılında antrenör eşi Tuğba Tetik ile birlikte Running Academy’i kurdu ve bu kurumun içinde sporcu performans ölçümleri yaptı.
Aynı zamanda profesyonel ve amatör sporcuların antrenörlüklerini yapıp, sporcularıyla birlikte birçok uluslararası yarışmalara katıldı.

DİĞER YARIŞMACILAR

Kadroda yer alan diğer yarışmacılar ise daha önce açıklanmıştı. İşte o isimler:
Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi Çamkıran, Yiğit Poyraz, Merve Aydın, Nefise Karatay, Doğukan Manço ve Seda Ocak, Obuz, Sahra Işık ve Gizem Memiç.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin