Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor All Star 2022'de diskalifiye şoku

Survivor All Star 2022'de diskalifiye şoku yaşanıyor. Acun Ilıcalı, gönüllüler takımında yarışan Atakan Işıktutan'ın sakatlığı nedeniyle Survivor All Star'a veda ettiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor All Star 2022'de diskalifiye şoku

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star 19 Şubat Cumartesi akşamı 26'ncı bölümüyle ekranlara geldi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun oynandığı gecede, gönüllüler takımı yarışmacılarından Atakan'ın olmaması dikkat çekti. Konuyla ilgili konseyde açıklama yapan Acun Ilıcalı, Atakan'ın son durumunu paylaştı.

Acun Ilıcalı Atakan ile olarak, "Bir konuyu size açıklamam gerekiyor. Bu konu bir yarışmacımızla ilgili Atakan. Atakan'ın omzuyla ilgili detaylı bir şekilde sağlık ekibimiz incelemeler yaptı. Dün söylediğim konu omzun iyileşmesi değil Survivor'a devam ederse oluşabilecek riskler konusu. Tabii ki gündeme geldi. Sağlık ekibimiz Atakan'ın omzundaki sakatlığın bundan sonra yarışırsa büyük bir risk olacağını ve kendi sağlığıyla ilgili ciddi problemler yaratabileceğini söyledi. Bu da şu demek oluyor: Tabii ki üzgünüz. Çok erken bir sakatlık. Atakan'ın sakatlığı maalesef Survivor'a devam etmesine izin vermiyor ve Atakan bugün itibarıyla Survivor All Star'a veda etti. Yarın vedalaşmaya gelecek" dedi.

Acun Ilıcalı açıkladı! Survivor All Star 2022'de diskalifiye şoku

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin