Acun Ilıcalı açıkladı! Barış Murat Yağcı Survivor'da neden ikinci oldu?

Acun Medya ve TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, oyuncu Ezgi Mola'nın YouTube'da yayınlanan 'Tanınmış Kişileri Seviyorum' programına konuk oldu. Ilıcalı, halen konuşulmaya devam eden Survivor 2020 finaliyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı açıkladı! Barış Murat Yağcı Survivor'da neden ikinci oldu?

Survivor 2020’yi birincilikle bitiren Cemal Can Canseven’in bu başarısının arkasında onu yoğun bir şekilde destekleyen Danla Bilic’in olduğu şeklindeki yorumlar sosyal medyada yapılmaya devam ediyor.

Yarışmayı ikinci olarak bitiren Barış Murat Yağcı’nın hakkının yendiği şeklindeki paylaşımların sonrasında Acun Ilıcalı sessizliğini bozdu ve Ezgi Mola’nın Youtube üzerinden yaptığı 'Tanınmış Kişileri Seviyorum' adlı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cemal Can’ın haklı bir galibiyet kazandığını söyleyen Ilıcalı:

“Bu sene en saygılı Survivor’lardan biri oldu. Cemal Can (Canseven) hak etti şampiyonluğu. Kendi kapasitesini en yükseğe taşıyan Cemal Can oldu. Sonuna kadar zorladı ve etkileyici bir performans ortaya koydu” şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı ayrıca Barış Murat Yağcı’nın ikinciliğiyle ilgili olarak da şunları söyledi:

“Barış (Murat Yağcı) iyi başladı, çok da iyi gidiyordu ama bir sakatlık geçirdi. Sakatlık sonrası geri dönemedi. Seyirci oyun kazanmayanı artık şampiyon yapmaya çok meyilli olmuyor. Çok sayı almasa da kritik yerlerde oyun kazanmasını istiyor.”

Acun Ilıcalı açıkladı! Barış Murat Yağcı Survivor'da neden ikinci oldu?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin