Acemi denizciler... Ahmet Kural ve Şinasi Yurtsever'in zor anları!

Şinasi Yurtsever’in teknesine misafir olan Ahmet Kural, yemekten sonra teknelerine geçerken zodyak bot sorunu yaşadı. Acemilik yaşayan oyuncular, bir saat botu suya indiremedi.

Google Haberlere Abone ol
Acemi denizciler... Ahmet Kural ve Şinasi Yurtsever'in zor anları!

Bodrum tatiline sevgilisi Çağla Gizem’le devam eden Ahmet Kural, Düğün Dernek, Çalgı Çengi filmleri ile Kardeş Payı ve İşler Güçler dizilerinde beraber rol aldığı Şinasi Yurtsever ve eşi Ferihan Kaya’nın teknesine misafir oldu.

Hürriyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; grup önceki gün Çökertme Koyu’nda görüntülendi. İhtiyar Balıkçı’da yemek yiyen grup, mekanın botuyla mütevazı teknelerine geçti.

Acemi denizciler... Ahmet Kural ve Şinasi Yurtsever'in zor anları!

Ardından Şinasi Yurtsever kendi teknesinin zodyak botunu indirmeye çalıştı ancak başarısız oldu. Teknesini yeni aldığı öğrenilen Yurtsever’in acemilik çektiği öğrenilirken, Ahmet Kural’ın arkadaşına yardımcı olduğu gözlendi.

Acemi denizciler... Ahmet Kural ve Şinasi Yurtsever'in zor anları! - Resim : 2

İkili botu indirmek için uğraş verdiği sırada Çağla Gizem ve Ferihan Kaya kendilerini serin sulara bıraktı. Bir saate yakın zodyak botu indirmek için uğraşan oyuncular sonunda amaçlarına ulaştı. Oyuncu grubunun birkaç gün tekne ile Bodrum koylarını gezeceği öğrenildi.

Acemi denizciler... Ahmet Kural ve Şinasi Yurtsever'in zor anları! - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin